13

Onsdag med eksamen, kartofler og forsigtig længsel efter sne

Sne

Apropos ovenstående; man kunne jo godt lige længes et øjeblik efter sne … og så si’r jeg ikke mere :-)

I dag er startet med hyggesnak på sengekanten. Oline skal til eksamen. Vi har gennemgået alt fra sandsynlighedsberegninger til Oskars talent for at agere vil-døv, for man kommer virkelig langt omkring i selskab med vores datter. Ikke en nerve var der at spore og jeg forstår ikke, hvordan det kan være sådan. Jeg har aldrig nogensinde været særlig god til at præstere indenfor fastlagte rammer. Hun elsker det. Jeg håber sådan, at det godt. Ikke at hun skal bruge det til noget andet end at kunne sige, at hun har gjort det, men alligevel :-)

Om lidt vil jeg koge en spand kartofler. Jeg forbereder frokosten, for Ulla kommer forbi. Jeg glæder mig. Meget.

Må onsdag være god ved dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide