8

Luksus er, når jeg træder ud

Haveliv

Luksus er, når jeg træder ud på træterrassen i bare tæer og dufter, at det er sommer. Duften af Pibeved står skarp og uden konkurrence. End ikke morgenkaffe har jeg med. Der er kun den markante og søde duft af juni, mens jeg står og sanser dagens første minutter.

Oskar gider ikke. Oskar er blevet en aldrende herre. Stadig adræt og legesyg, men magelig. Han sover længe.

Dronningebusken

Allerede nu er de fleste skyer forsvundet. Morgenens små, forsigtige forsøg på gråt er gjort til skamme og solen skinner fra en næsten skyfri himmel. Sommeren ankommer. Det er på tide og lige akkurat tilpas, for jeg har til det sidste håbet, at den ville være her, når mor flytter ind og skal til at nyde hus og have sammen med Oskar.

De næste tre uger skal de have hele Kongeriget for sig selv. De plejer at nyde det og jeg elsker, at vi problemløst kan bruge FaceTime med mor undervejs. Hun er sej med iPad og iPhone, så det er trygt og godt at vide, at hun ikke er længere væk end et telefonopkald.

Sommerblomst

Jeg skal i gang med den første vask. Jeg skal have styr på vores papirer. Jeg skal danne mig et overblik. Når det er sket, bliver ferien for alvor til virkelighed. Sæt i gang, Liselotte… men først en kop kaffe og måske et øjeblik på terrassen. Jeg må godt :-)

Du vil sikkert også kunne lide