8

Vi er ved at nærme os en fornemmelse…

Vi er ved at nærme os en fornemmelse af at være klar

Vi er ved at nærme os en fornemmelse af at være klar til nogle stille dage.

Julen sniger sig ind på os, men det er nu ikke fordi, vi er i den store julestemning. Vi er hverdagsramte og har ikke haft tid til at kigge op endnu, så det der med at komme ind til en af Danmarks hyggeligste jule-byer, Aalborg, er ikke lykkes endnu. Vi har ikke set den julepyntede by. Vi har ikke duftet brændte mandler, varme churros eller drukket varm kakao på et af byens torve. Vi har ikke nydt at kigge på alle de skøjteløbere, der er i gang på Gammeltorv og vi har ikke haft den obligatoriske decemberfrokost sammen. Vi når det vist heller ikke. Det har været mit livs mest travle december og jeg ved, at når fyraftensfløjten lyder den 22. december, er jeg klar til at holde fri.

Jeg har forsøgt at forberede mig. Jeg henter brætspil til huse. Jeg sanker sjov og ballade og jeg investerer i ned-i-tempo som f.eks. de smukke og meditativt stimulerende malebøger for voksne. Jeg planlægger smukt strik. Jeg drømmer om gode film, endeløse eftermiddage med familien indenfor rækkevidde og fade fulde af godter. Jeg er klar og jeg glæder mig.

I år køber jeg mig fra det meste. Vi har selv bagt småkagerne, men det ender vist også med at være det, vi når. Resten betaler vi os fra og der går ingen skår af os for det. Vi er bare tilpas med, at vi ikke er stressede, men solidt forankrede i en tyrkertro på, at vi når i mål i mere eller mindre elegant stil. Julen kommer ikke bag på os. Den kommer bare lidt tidligere, end vi havde forestillet os. Vi er ved at nærme os en fornemmelse af gran, glitter og guirlander… ;-)

Du vil sikkert også kunne lide