6

Det gør godt

Inden mørket sænkede sig, drog Oskar og jeg på havetur. Det er ikke nogen stor rejse vi foretager, men den er god for sjælen og Oskars energiniveau, så mens han jagtede mus, jagtede jeg forfald. Det er derude.

Forfaldet

Indenfor igen er vi i gang med aftensmaden. Det endte med en anden menu, end den vi havde planlagt. Jeg havde ikke taget Kenneth i ed, for jeg ville det så godt, så han kunne slappe af. Han havde allerede indkøbt økologisk landkylling, så hvem siger nej til den slags? Ikke mig!

I stedet har jeg lavet æblesuppen. Den dufter i hele huset. I ovnen står brød og bliver sprøde og gode. Varme er her nok af og at jeg ind imellem smadrer skåle, lerfade og glas, tager jeg som et tegn på, at der blev trukket i bremsen på et ganske fornuftigt tidspunkt.

Brød og æblesuppe

Alexander får ny antibiotika. Vi venter med tilbageholdt åndedræt på, at det går i gang med at virke. Imens hygger vi os med suppe, bagning og det at være sammen. Det sidste føles rigtigt godt.

Du vil sikkert også kunne lide