7

Rokaderoulade

Herhjemme bruger vi ikke ministerrokade. Den nuværende taburetfordeling fungerer fortrinligt og det er der ingen grund til at lave om på, men det er en helt anden snak, når vi taler mobiltelefoner.

Som jeg tidligere har nævnt, ligger jeg absolut nederst i mobilhierakiet herhjemme, så jeg tager bare, hvad jeg kan få. Da Olines mobil gik i stykker, var der ingen vej udenom. Jeg måtte aflevere min og derfor pille en gammel sag op af skuffen. Der gik ingen skår af mig, for jeg er så nem. Kan skidtet sende en sms og i øvrigt ringe ind og ud af huset, er jeg tilfreds.

Nu har Oline så fået ny mobil og den gamle er i mellemtiden repareret. Altså er der en ledig mobiltelefon, som… tilfalder mig!

Den disposition er naturligvis ikke noget, som bekommer Kenneth specielt vel, men vi er alle født med begrænsninger og en af Kenneths er hans talent for at ramme taster, når han skal sms’e. Han kan ikke! Han har nærmest brug for at kunne koble mobilen til eksternt tastatur og når det ikke lader sig gøre, må han acceptere, at den eneste måde det fungerer for ham er, når tasterne ligger med pæne mellemrum, så han kan mærke dem.

Det gør de ikke på Olines gamle mobil. Ha!

Nu svinger jeg mobilen med hidtil uopdagede talenter. Jeg kan sms’e med en hastighed, som garanteret ikke kan imponere andre end mig selv, men der er klare forbedringer. Jeg kan finde rundt i menuerne. Jeg kan skifte ringetone og baggrundsbillede. Jeg er sådan set noget nær en mobilhaj, når jeg selv skal sige det og så har jeg fundet ud af, at lægge egne billeder ind på skidtet.

Ingen kan vist være i tvivl om, at den mobil er min. Om lidt skal der vel lidt nytår på…

Du vil sikkert også kunne lide