13

Appelsinerne i vores turban

Jeg synes, at vi er heldige mennesker, Kenneth og jeg. Set gennem mine briller, er der utroligt mange appelsiner, der har valgt at lande i vores turban. Alexander var én af dem. Et fantastisk menneske, som kom forbi og lærte os så utrolig meget om livet og døden og vejen derimellem. Oline er en anden og hun er en kilde til daglig glæde og grin. Vi har skønne mennesker omkring os. Smukke, fine appelsiner allesammen.

Garnudsalg er også en stor, rund og skøn appelsin, der hele tiden overrasker os med ikke at være færdig med at vokse.

For et stykke tid siden fik vi en mulighed, der fristede over evne. Vi elsker, at vi har mulighed for at samle skønne mennesker i vores strikkecaféer. Det er hyggelige og sjove aftener, hvor mennesker mødes om skønne håndarbejder og vi er så heldige, at vi har plads til at samle mange ad gangen. Det kræver, at vi ommøblerer i Garnudsalg, men det gør vi gerne de to gange om måneden.

Under Garnudsalg har vi lejet mange kælder-kvadratmeter. Mange som i rigtigt mange. De er fyldt med dejligt garn. Rum efter rum sender os i den ene garnhimmel efter den anden. Det er altid sjovt at tage en tur i kælderen, for der gemmer sig mange skatte.

En dag var kælderen ikke længere tilstrækkelig med plads. Så lejede vi en hal til at supplere kælderen. I hallen bor nu vores GarnTukTuk sammen med flere tons garn. Der bor den godt, men så var det, at vi syntes, at vi kunne bruge en endnu større hal …

Den nye hal

Vi fandt den. Hallen. Vi var ikke de eneste, der ville bo i den, men der kom et alternativ på bordet og faktisk var det slet ikke, hvad vi havde planer om, men både Kenneth og jeg er gode til at se muligheder i stedet for forhindringer.

Nu står vi pludselig med mange ekstra kvadratmeter, som rummer et dejligt, lyst rum (se nedenfor) med et lille køkken og mulighed for at skabe rammerne for mange dage og aftener med strikkecaféer, kurser, pop-up-foredrag og alt det andet vi og ikke mindst kunderne får idéer til.

Forberedelser til Åbent Hus den 13. - 15. maj 2016

Der er endnu en hal med adgang til rigeligt med vand. Vi har inviteret g[uld]-pigerne herop, for til vinter at lære os noget om at farve garn. Vi kan måske ikke deltage i hundredevis, men alt i alt har det en fornuftig størrelse og jeg er sikker på, at det kan blive alletiders dag, hvis det lykkes at planlægge det. Jeg glæder mig allerede, men som du kan se, er vi gået i gang med at fylde rummet med garn. Det er starten på vores Åbent Hus.

Vi holder traditionen i hævd og holder Åbent Hus i weekenden den 13. – 15. maj. Vi slår dørene op for hundredevis af gode tilbud og vi har altid en fest ved disse arrangementer, fordi vi simpelthen har verdens bedste kolleger og uovertruffent dejlige kunder. Der er masser af spas i den weekend. Vi glæder os allerede og som sagt er vi i gang med at fylde lagrene op.

Forberedelser til Åbent Hus den 13. - 15. maj 2016

De har opdaget det. Kenneth tog dem med derover i går. Damerne. Vores skønne kolleger. Det var sjovt. De gik ind i samlet flok, spredtes for alle vinde og så kan det ellers nok være, at der blev kigget garn.

Forberedelser til Åbent Hus den 13. - 15. maj 2016

Forberedelser til Åbent Hus den 13. - 15. maj 2016

Forberedelser til Åbent Hus den 13. - 15. maj 2016

Det er kun begyndelsen, men det er sjovt. Vi elsker, når vi går i gang med at forberede vores Åbent Hus. Det er sjovt at planlægge og en del af garnet, ser vi først nu, fordi det er bestilt til at ankomme op til den dato.

Skønne og herlige Githa, Anne og Winnie havde en fest i går, da vi tog en tur over gården for at inspicere lidt af det, der skal på bud snart. Måske enkelte af dem også kom til at drage fordel af, at de som ansat i Garnudsalg er først til mølle. Måske. Jeg ved det ikke, for de har hemmeligt lager et sted, ingen ser ;-)

Når jeg tæller efter, skal vi snart have udvidet turbanen, for der er altså mange, smukke og fuldendte appelsiner, der er faldet denne vej. Tak for det ♥

Du vil sikkert også kunne lide