7

Broderi er ikke kun for gamle damer

Broderi er ikke kun for gamle damer, men også noget, jeg holder meget af at sidde med. Jeg strikker oftest, fordi det kan kombineres med andet. Jeg kan f.eks. sagtens se tv eller en god film, mens jeg strikker. Det kan jeg ikke på samme måde, når jeg broderer, men jeg holder af det. Det har jeg altid gjort.

Jeg har frihåndsbroderet store og små motiver på tøj eller møbler. Jeg har broderet utallige maskesting, når jeg fyldte trøjer med store klaser af smukke og klassiske roser og jeg har broderet alverdens grafiske mønstre med små, sirlige korssting. Det er ren meditation.

Broderi

Vi har taget en lille, ny bog hjem i Garnudsalg. Korssting – broderi med geometriske mønstre er en skøn, lille bog med masser af inspiration og det tog mig ikke mange øjeblikke at få klargjort små dunter garn, så jeg kunne komme i gang. Nu broderer jeg på livet løs, når jeg har et øjeblik, der er foreneligt med det. Det er frygteligt hyggeligt og bogen er en skøn kilde til idéer.

Broderi

Broderi

Det er ikke meget tid, der har været de sidste dage. Vi gør klar til Åbent Hus. Vi slår dørene op i morgen klokken 10 og lukker dem først søndag klokken 16 igen. Ind imellem er der indlagt pauser til at spise og sove i, men det er vist også det. Jeg ved, at vi er trætte, når vi lukker og slukker om aftenen, så broderiet får vist en pause denne pinse. Det går an. Der kommer jo masser af dage efterfølgende, hvor der er både tid og øjne til mere broderi.

Jeg glæder mig til begge dele :-)

Du vil sikkert også kunne lide