12

I dag er min dag

I dag er min dag. I dag forkæler jeg mig selv. I dag får jeg ordnet hænder og fødder hos Harmonie Spa. Det er så dejligt og jeg har glædet mig, for det sker ellers aldrig. Jeg er ikke god til at huske den slags. Jeg har aldrig dyrket det.

Jeg er vist sådan lidt et naturbarn, der mener, at det nok går uanset og så ser stort på, at der er kvinder, som bruger tid på at forkæle sig selv med pedicure, manicure, ansigtsbehandlinger og massager. Det gør ingen forskel, når det vigtigste i livet sker. Med årene kan jeg konstatere, at det hele går alligevel. Men så …

Så var det, at jeg havde fødselsdag og fik et gavekort. En mulighed for at hoppe ud af den sædvanlige kontekst. En chance for at prøve, hvad det er, de snakker om. De, der elsker at forkæle sig selv med alt det ovennævnte. I dag skulle det være. Ah og åh, siger jeg bare …

I dag er min dag - Fransk manicure & ring fra Athena Smykker i Aalborg

Neglene er blevet noget så fine. Der er bestilt tid til en ny omgang lige inden vi tager på sommerferie, for så kan jeg holde dem ferien ud, er jeg sikker på.

Selv mine fødder har fået fransk manicure. Jo, der er ikke et øje tørt og da Kenneth kom, egentlig for at hente mig, måtte det hele lige luftes. Vi endte oppe hos Niki med Athena Smykker, for jeg ville så gerne se hendes nye butik. Den er simpelthen blevet ubeskrivelig flot. Rå og elegant akkurat som Niki selv.

Vi snakkede et smykkeprojekt, vi har i tankerne. Vi snakkede også et evt. samarbejde. Vi snakkede… og så snakkede Kenneth og Niki og jeg begyndte at kigge i montren og det er altid farligt, for der er altid noget at forelske sig i. I dag var ingen undtagelse.

I montren lå en ring med den smukkeste blå/turkis/akvamarin-farvede sten. Åh …

Nu bor den på min hånd. Den gør ikke noget grimt for den hånd. Slet ikke ♥

Tusinde tak Niki for – som altid – en skøn og nærværende betjening. Du er så absolut en varm anbefaling værd :-)

Du vil sikkert også kunne lide