0

Vi indretter, fylder op og smider ud

Vi har nydt Blokhus med dovne dage, men nu er vi i gang med alvoren. Vi indretter, fylder op og smider ud. Vi arbejder.

Oskar er vild med at være på tur. Det var en overraskelse, for han plejer at være virkelig dårlig til at være ude. Det tager mange dages tilvænning og jeg husker stadig, at det tog flere uger, før han forstod og endelig accepterede, at hans hverdag lå i Garnudsalg – sammen med os.

Denne gang er det gået fint. Han har elsket, at vi var sammen. Mere skulle der ikke til. Vi skulle bare være der, så var han altså tilfreds.

Vi indretter, fylder op og smider ud, men en af dagene var Molly på Blokhus Strand

Vesterhavet

Oskar i Blokhus

Blokhus

Blokhus

Nu er vi i gang med at arbejde på en ny web-shop til Garnudsalg. Det er et projekt, der har taget meget længere tid, end vi havde planlagt med. Vi er hele tiden blevet bremset af udefrakommende ting, som har været både sjove, nødvendige, udfordrende og ind imellem irriterende afbrydelser, men sådan er livet jo fuld af benspark og det er bare at rejse sig og tage fat igen.

Nu har vi afsat de næste dage til koncentreret at arbejde med web-shoppen. Vi når lidt hver dag. Vi bremses ofte af egen uformåen eller uvidenhed og sådan må det være, når man skal lære et helt nyt system at kende. Så må vi trække på hinanden og rækker det ikke, har vi heldigvis en god sparringspartner, som bærer over med alle vores mange spørgsmål.

I dag har vi virkelig rykket os. Det er dejligt, men vi startede også i morges ved 8-tiden og vi sidder her stadig. Jeg tager vist bare en pause lige nu, for om lidt må jeg lige gøre lidt mere. Vi skal jo være klar til åbningen. Måske bliver siden ikke perfekt til den dag, men den bliver det med tiden. Lige nu handler det bare om at blive klar til skiftet. Perfektionisme må pakkes væk. Vi må leve med, at der er småting, vi gerne vil arbejde mere med. Grundlæggende er siden lige akkurat sådan, som vi ønsker den.

Snart …

Vi arbejder videre, mens vi nyder, at vi har muligheden for at trække stikket og overlade Garnudsalg til verdens bedste og mest loyale personale, mens vi koncentrerer os om dette. Vi er heldige, at det lader sig gøre. Vi skylder vist en kage :-)

Du vil sikkert også kunne lide