21

Sommer er ikke det værste, vi har

Sommer dejligst

Der er vist ikke så meget at tilføje, for det er bare sådan, det er. Sommer, når sommer er dejligst. Varmt, rart og vejr til at være ude dag og nat. Det bliver ikke bedre og jeg håber sådan, at det fortsætter helt ind i efteråret, for jeg trives og jeg nyder det.

Sol

Morgenblomst

Onsdag morgen

Morgenen var lidt grå, men varmen er her fortsat og så gør det absolut ingenting med et skydække. Det gør kun en morgen på terrassen endnu mere magisk og lidt oprydning efter gårsdagens hyggelige sammenkomst til en udholdelig opgave.

Jeg holder fri i dag. Helt fri. Det er længe siden, det sidst er sket og jeg trængte sådan, så det nydes i fulde drag. Om lidt kommer Ella forbi til en hurtig kop te og det glæder jeg mig til. Bagefter er der strikketøj, en god lydbog og mere udeliv, fordi man bare ikke kan få for meget af den slags.

Uld/Bomuld

Uld/Bomuld

I går landede prøve-nøglerne på vores nye Blackhill Uld/Bomuld og vi var ved at revne af nysgerrighed, for det er altid spændende at se, om farverne er blevet, som vi håbede, da vi sendte dem af sted. Vi blev så glade. Vi er meget tilfredse med resultaterne på de første farver og vi kan slet ikke vente, til garnet ankommer til butikken. Vi ved endnu ikke hvornår, men vi ved, at det er sendt i går. Vi hepper på karavanen, for vi glæder os :-)

Mon ikke jeg skulle brygge dagens første kop kaffe? Jeg tror det. Ahhh…

Du vil sikkert også kunne lide