2

En regulær sommerdag og en af de sjældne, stille dage ved et Vesterhav

Vejret var fantastisk i går. En regulær sommerdag og en af de sjældne, stille dage ved et Vesterhav, som ellers plejer at kvittere med frisk vind og mindre varme.

Hvor vi er, er der en skøn terrasse med læ og udsigt til klitter, blomstrende lyng og lyden af havet i baggrunden. Her tilbragte jeg hele formiddagen. Jeg havde taget strikketøjet med udenfor. Først brugte jeg en tid på at vinde et fed Hedgehog Fibres til nøgler. Bagefter besluttede jeg, at jeg ikke ville bruge det i sjalet, jeg startede. Man har vel en holdning, til man tager en ny.

Sommerdag i Blokhus

Der var vidunderligt ude på terrassen. Jeg var ikke til at lokke ind, for der var alt for dejligt i solen og jeg havde savnet den og vidste, at de lovede regn i dag. De havde ret. Det siler ned, men med dagen i går in mente, er jeg sådan set ligeglad. Jeg er fyldt op af en skøn sommerdag – og så siger de jo for øvrigt, at der kommer mere sommer i ugen, der ligger lige foran os, så jeg er tilfreds med en kop kaffe og udsigt til grå himmel. Jeg kan vente.

Blokhus

Jeg nyder, at der ikke er noget at nå. I går morges arbejdede jeg tre timer. Bagefter var der fri leg og den inkluderede altså blandt andet de skønne timer i solen. Gårsdagens arbejdsindsats betyder, at jeg i dag kan tillade mig at holde doven søndag og det passer egentlig rigtig godt til mig – altså bortset fra min insisterende ven, Oskar, som nidstirrede mig fra morgenstunden.

Oskar er vild med alle de nye dufte, vi finder udenfor i det smukke landskab, så morgenturen kunne altså slet ikke vente. Denne morgen foregik det i silende regn. Jeg har været forudseende og har medbragt min regn-poncho fra BLÆST, så han kunne bare komme an. Vi var drivvåde, da vi kom ind igen, men jeg var kun våd fra knæene og ned. Det sidste kunne ikke siges om Oskar, som tilsyneladende havde glemt, at han bestemt ikke er gode venner med regn. Han hyggede sig stort derude og regnen generede ikke det mindste. Der var alt for meget at opleve med snuden.

Jeg elsker at være ude. Jeg holder sådan af luften ved havet og ti skridt fra døren starter skoven, som duftede helt magisk denne morgen. Livet er godt.

Du vil sikkert også kunne lide