8

Solen skinnede ind af vinduerne

Solen skinnede tidligere ind af vinduerne og jeg glemte helt, at alt var bundfrossent denne morgen. Faktisk ikke alt. Det var med spænding, jeg gik ud på gårdspladsen for at tjekke, om der var adgang til bilen eller om den var bundfrossen. Det sidste var heldigvis ikke tilfældet og den startede stabilt, så stærkt tilfreds kørte jeg i retning af Garnudsalg, hvor jeg nu slår mine beskedne folder.

Jeg fotograferer, opdaterer og skriver tekster. Jeg lytter til radio imens. Det giver godt arbejds-flow at have lidt underholdning i baggrunden, mens jeg fornemmer, at mørket sniger sig ind på os.

Solen skinnede ind af vinduerne

De lover sne. Ikke meget og slet ikke noget, der har planer om at blive liggende. Bare et drys i løbet af aftenen og i morgen forsvinder det angiveligt i et regnvejr, der skal bemægtige weekenden. Sådan er januar ofte. Grå, mørk og våd. Godt husene er hule og fjernvarmen opfundet.

Vi vender mod en weekend, hvor vi ingen planer har. Sådan en weekend, som levner plads til hygge og langsommelighed og det er et par ting, vi virkelig godt kan bruge, så den er velkommen.

Måske får jeg strikket lidt. Jeg har gang i et par projekter og jeg skifter lidt mellem dem. I første omgang lagde jeg et til side, fordi det var blevet lidt stort og temmelig tungt at sidde med. Nu er jeg godt i gang med nummer to – og det er efterhånden stort og tungt at sidde med Jeg må vist tage mig sammen, hvis den slags skal være undskyldningen for at starte et nyt projekt op i fremtiden.

Jeg strikker på en poncho. En skøn, varm poncho fra bogen Færøsk Strikkebog. Tykke pinde og lækker garn gør, at den ikke burde være længe undervejs, men som sagt er den på pause lige nu, fordi min skulder gør så pokkers ondt. Derfor er jeg startet på en smuk og anderledes cardigan. Jeg kommer til at elske den, men den er også lidt større at sidde med, end jeg havde forudset. Jeg giver den lidt opmærksomhed hver aften for øjeblikket, men det er kun ganske få pinde. Ting tager tid. Det er i orden med mig.

Jeg gider gerne være slatten sofakartoffel denne weekend. Jeg er klar – og rigtig god weekend til dig :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide