73

Er der kommet en ny lov, jeg ikke har hørt om og skal jeg hellere holde mund og gå på weekend?

For det første synes jeg, at den eneste lov, der skal have plads og helt sikkert får min stemme, er den, der dikterer 3 søndage per uge og tvang når vi taler om at holde weekend. Andet har ikke altid min interesse, men jeg fornemmer nu, at der er noget, der er glippet. Der er kommet en lov. Den er kommet snigende, men jeg skal love for, at den bliver håndhævet i min indbakke for øjeblikket.

Jeg taler selvfølgelig om den lov, der siger, at man SKAL svare på en e-mail i samme sekund, som den rammer indbakken. Gør man ikke det, kan man forvente en rykker indenfor ganske få timer. Ser man heller ikke den, falder der brænde ned. Og nogen gange eder. Og forbandelser. Og beskyldninger om hovmod, som står for fald.

Måske man er heldig. Så sniger der sig også et eller andet skummelt ønske om fodsvamp og dårlig ånde ind mellem linjerne i den reminder, man modtager. Tak, siger man så…

Jeg er altså et helt almindelig, gennemsnitligt menneske, som blogger af lyst og i min fritid, så jeg toner rent flag nu og slår fast med syvtommersøm, at der kun er én, som bestemmer, hvornår jeg besvarer mine mails og det er mig. Mig, som i Liselotte. Og nogen gange gider jeg faktisk ikke i flere dage. Eller en uge. Eller bare et halvt døgn. Eller så lang tid, som det tager at spise en is. At I ved det.

It’s good to be the king… eller hvor er det dejligt, at det er fredag og weekend lige om lidt. Må din af slagsen blive frydefuld, fornøjelig og lige efter dit hoved :-)

PS – der er heldigvis flest mailskrivere, som er tålmodige og har det som mig. Hvis vi ønsker svar med det samme, anvender vi en anden og direkte kontaktform. Hep! :-)