15

Jeg har bestilt dage til produktudvikling hos direktøren

Jeg har bestilt dage til produktudvikling hos direktøren og heldigvis er hun mig, så det er bevilget. Også personale- og indkøbschefen har fået bevilget fri, så det betyder faktisk, at der forude venter en lille stak dage, som lokker med plads til drømme og det skal jeg love for, at jeg kan finde ud af. Jeg kan faktisk konstatere, at det ikke er drømme, der er mangel på, men mere evne til at begrænse mig og være realistisk i forhold til, hvad der giver mening.

Gotland står højt på ønskelisten. Faktisk så højt, at jeg allerede nu har booket hotel. Nu er vi så bare kommet i den heldige situation, at Oline måske får mulighed for at tage med. Gider hun Gotland? Måske ikke, men vil hun med, må hun acceptere, at det skal give mening i forhold til det arbejde, vi tager afsted for også at udføre. Til gengæld skal jeg på jagt efter et andet sted at bo, hvis det ender sådan. Jeg holder af den jagt.

Jeg har bestilt dage til produktudvikling

Jeg vil gerne op og opleve Visby, den smukke middelalderby, som ligger midt i Østersøen. Jeg vil gå på opdagelse i naturen på Gotland. Jeg vil gerne opleve både hav og indland og jeg vil spise god mad, slappe af og måske strikke og læse en god bog. Jeg vil sidde i Botanisk Have på en bænk og mærke, at foråret er på vej. Jeg vil gøre stop ved en af byens caféer og fika skal ske i det bedste selskab, nemlig Kenneth og Olines.

Jeg vil ud at finde ulden. De gotlandske pelsfår. Garn solgt fra lokale producenter. Måske findes det slet ikke, men jeg håber og drømmer. Måske gemmer der sig her det næste produkt til hylderne hos GARNUDSALG. Det er ikke til at vide, før jeg har været der.

Det eneste, der afholder mig fra at gøre alvor af planerne er, at det er en smule besværligt at komme til Gotland. Det tager lang tid. Tid har vi sjældent meget af, så det er en ressource, vi skal bruge med omtanke. Måske kan jeg snige en eller to ekstra dage ind i tidsbudgettet. Kan jeg det, er jeg slet ikke i tvivl; så vil jeg stemme for Gotland.

Vi kører selv, så vi skal ned gennem Jylland, tværs over Fyn og Sjælland, for at køre ind i og på tværs af Sverige. Fra kysten skal vi sejle i cirka 3½ time, inden vi rammer Gotland. Det er noget af en udflugt, så dagene skal være tilstrækkelige, inden jeg orker den lange rejse, men efter jeg begyndte at se med på Kammebornias podcast, har jeg drømt om selv at komme derop og ved selvsyn konstatere hvor skønt der er.

Jo mere jeg skriver om Gotland, jo mere lyst får jeg til at tage turen derover. Jeg må hellere sætte mig selv en deadline for, hvornår jeg skal have besluttet mig for målet med de fridage. Godt der stadig er god tid.

Du vil sikkert også kunne lide