3

F R E D A G S L I S T E N – lyden af glade kvinder og bildøre

Det er fredag. Solen skinner ind gennem persiennerne, hvor jeg sidder. Udenfor er lyden af glade kvinder og smækkende bildøre. Vi har åbent i Garnudsalg i dag, så der er fart på og rift om p-pladserne, men alle er glade og så er det jo ingen sag at skulle deles lidt om pladsen.

Weekenden er kun nogle timer væk og jeg er klar. Jeg glæder mig til en weekend med god tid og måske endda plads til lidt brødbagning. Jeg skal holde øje med mirabellen. Den må snart springe ud, tænker jeg. Jeg vil også strikke lidt. Jeg har fundet et projekt, som kommer til at skubbe lidt til alle de andre, men sådan må det være, når man forelsker sig.

Jeg tænker, at jeg må få gjort min Stonehaven færdig. Den bliver så utrolig lækker og den er blevet overset end smule i den sidste tids sjal-striknings-marathon. Jeg har strikket en del sjaler til henholdsvis mig selv, udstilling i butikken og sidst, men ikke mindst, har jeg i al hemmelighed arbejdet på at designe et sjal til et helt særligt garn, Kenneth har fundet. Jeg har samarbejdet med Charlotte Spagner omkring farvning af garnet og vi er endt med fire smukke nuancer.

Sjalet er færdigt. Jeg er meget glad for resultatet. Nu venter bare at få skrevet opskriften ned og så alle de skønne, sjove forberedelser, der er forbundet med et så særligt projekt – såsom emballage og labels. Idéen er, at dette sjal sælges som et særligt kit, der kun kommer i begrænset antal. Jeg glæder mig til at arbejde videre med det. Det hedder HANAMI og om et øjeblik, vil det være mere aktuelt end nogensinde :-)

F R E D A G S L I S T E N - lyden af glade kvinder og bildøre

Fredag er altså godt i gang og derfor er det også tid for en lille samling af det, der har optaget mig i den forgangne uge.

  • Jeg er stor fan af FRINGE ASSOCIATION. Jeg bliver meget inspireret af Karens utroligt strukturerede tilgang til strik. Jeg er slet ikke sådan, men netop derfor beundrer jeg hendes velovervejede strategier for hvert eneste stykke strik, der ender i hendes garderobe. Jeg kunne nok lære noget der, men realistisk set bliver det aldrig sådan, at jeg strikker afhængig af behov-afdækning. Jeg strikker af lyst. Det virker for mig.
  • Jeg synes, at jeg har lyst til at anbefale et besøg hos Marinas Mad. Måske nød du bloggen BADUT lige så meget, som jeg gjorde? Måske kender du den slet ikke og det er i grunden ligegyldigt, at det er Marinas tidligere blog, for du skal bare tilbydes at lære hendes nye, skønne madblog at kende. Den er fyldt med smukke, appetitvækkende fotos, dejlige opskrifter og i det hele taget hersker der bare en skøn stemning derovre – så af sted med dig :-)
  • Manhattan får måske et nyt vartegn. Om ikke andet må man sige, at det er en anderledes tænkt udformning denne, The Big Bend, repræsenterer og nej, det bliver ALDRIG NOGENSINDE mig, du finder på toppen af den. ALDRIG NOGENSINDE!
  • Kan du lide at pynte dine forskellige tekniske venner med lidt smukt, sjovt eller skørt? Dress your Tech har et omfattende og evigt voksende bagkatalog af smukke baggrunde til alt fra computeren til din telefon, så det er bare at gå på jagt efter lige præcis den, der passer til dig.
  • Jeg skal i gang med at se FEUD – Bette & Joan, men jeg gider ikke rigtigt lige nu, fordi den stadig kun udkommer med et nyt afsnit hver uge. Jeg er sådan en, som holder af at kunne afholde marathons med tv-kiggeri i et omfang, der nærmer sig det sundhedsskadelige og så er det fedeste jo at finde en serie, der ligger i adskillige sæsoner og venter.
  • Jeg holder meget af den stemning, jeg finder i mange finske blogge, som f.eks. souvenirs og Vihreä talo. Souvenirs er min yndling, fordi den er så autentisk og hverdagsagtig. Det holder jeg meget af og jeg bliver altid glad, når jeg i mit feed ser, at der er nyt fra den kant.
  • Mangler du lidt tidsfordriv? Jeg har fundet det til dig: The Colors of Motion. Se f.eks. hvordan farverne i Willy Wonka og Chokoladefabrikken er helt anderledes end farverne i Interstellar eller Kill Bill Vol. 1. Spas. Så gik tiden med det ;-)

Weekenden står for døren. Må du få en af dem, du bedst kan lide. God fredag derude ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide