13

Jeg drømmer om Alper, grønne bjergsider og lederhosen

Jeg drømmer om Alper, grønne bjergsider, løsgående køer, store fadøl og lederhosen. Jeg drømmer om at stikke af. Jeg drømmer om ro og stilhed. Udenpå som indeni. Lange stræk med musik eller en god historie strømmende ud af højtaleren, strik mellem hænderne og allervigtigst; Kenneth ved min side.

Jeg drømmer om Alper, grønne bjergsider, løsgående køer, store fadøl og lederhosen

Om lidt flytter Oline ud formentlig for altid. Hun skal pakke ned i flyttekasser og inden skal hun sortere og rydde op. Det kan vi ikke rigtig hjælpe med, så mon ikke det er i orden med hende, at vi stikker af? Jeg tror det.

Jeg har bestilt overnatning på et hotel i Alperne. Lige ned til Hopfensee med malerisk udsigt over Allgäuer Alperne og De Tyrolske Alper. Jo, det har jeg. Det bliver godt og jeg håber, at der er snerten af forår, hvor vi lander. Det ville ikke gøre spor, siger jeg bare.

Påsken bliver kold. Måske bliver den med frost og endda slud og sne. Det er næsten ikke til at bære, for jeg er der nu, hvor jeg gerne vil foråret. Jeg længes efter den friske luft, solen og lyset. Udelivet må gerne snart tage sin begyndelse, efter min mening.

Mange har allerede nydt udelivet. Jeg ser hele tiden billeder af kaffekopper, strikketøj og endda ind imellem bare ben i solen i et stille hjørne af verden. Der er jeg slet ikke nået til endnu. Ikke fordi solen ikke har været på visit, men fordi jeg ikke har haft tid til at nyde den, når den har været her. Derfor glæder jeg mig til forår, udeliv og røde kinder og kan jeg ikke finde dem her, må jeg køre efter dem,

Nej, Kenneth ejer for øvrigt ikke lederhosen, så jeg må vist på jagt og den slags har det med aldrig at være kedelig, så jeg monterer buen og spænder hjelmen. Man er vel viking… eller noget.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide