13

Venindevisit

Venindevisit

Nogle af de faste læsere herinde vil med det samme gætte, at billedet ovenfor stammer fra Ellas dejlige hjem. Ella er glad for farver og det afspejler hendes malerier. Farven lilla er gennemgående tema for Ella. Både hendes hjem og hun selv er lilla. Ella elsker lilla. Lilla klæder Ella. Ella klæder min sjæl. Hun gør den i hvert fald godt.

Jeg har været på dejligt venindevisit i dag, mens Kenneth sled med at flytte reoler og garn i den anden ende af byen. Jeg fik nemlig tidligt fri. Jeg kan ikke slæbe. Jeg kan til gengæld hygge, så det gjorde jeg. Det var nu altså rigtig godt.

Hjemme igen skulle jeg have stået for maden, men den var død i mellemtiden og jeg blev reddet på stregen, så nu flotter vi os og henter udefra. Jeg må gerne sætte mig i sofaen og læse. Jeg må gerne … :-)

Du vil sikkert også kunne lide