11

Søndag. Søde, stille søndag. Jeg elsker dig.

Søde, stille søndag, jeg elsker dig. Du giver rum og plads til at være langsom og samle energi. Det gør godt for mig, som allerede trænger til en sen eftermiddagslur uden overhovedet at have anstrengt mig det mindste hele dagen.

Søde, stille søndag, jeg elsker dig. Du giver rum og plads til at være langsom og samle energi. Det gør godt for mig, som allerede trænger til en sen eftermiddagslur

Ingen ture ud af huset. Ingen gæster. Intet andet end lyden af vaskemaskinen, Kenneth, der rydder op i bryggerset, Oskar, der snorker på bænken og Oline, der slet ikke kan blive færdig med at fortælle om den lejlighed, hun lige har fundet inde midt i byen. Helt oppe under taget med hems og lige akkurat midt i hjertet af Aalborg, som de fleste unge vist drømmer om, er hun heldig at have fået lejlighed.

Hun er utrolig heldig og hun ved det. Hun sover nærmest ikke af bar spænding og hun speedsnakker om alt mellem himmel og jord, mens hun drømmer om soveværelse på hemsen, fem minutter hjem fra Jomfru Ane Gade og udsigt til at løsrive sig med alt, hvad det indebærer.

Hun har boet godt her. Hun har egen, separat lejlighed. Hun bor gratis. Hun vasker, spiser og henter fornødenheder inde i hovedhuset, så det har været nemt og bekvemt at være sig selv og det har været billigt. Der er bare en iboende trang til at komme ud og se, om vingerne bærer og jeg forstår hende. Jeg forstår sagtens, at hun har lysten. Jeg glæder mig sådan på hendes vegne og jeg genkender alle de følelser, der overmander hende.

Om jeg græder, når hun flytter? Ja! Selvfølgelig! Jeg vil sørge, men jeg vil også glædes. Både på hendes og vores vegne, vil jeg glædes. Hun starter en ny epoke af sit liv og det er spændende og sjovt, husker jeg.

Vi starter også en nye epoke. Den uden hjemmeboende børn. Jeg håber også, at den bliver spændende og sjov, men det er vel et spørgsmål om, hvad man putter i den. Den kan blive fuld af eventyr. Jeg vil gøre mit bedste, for at den bliver det.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide