11

Vi bor stadig to steder

Vi er nået til det sted, hvor vi – uden at være i nærheden af færdige – kan begynde at flytte tingene ind på plads. Vi bor stadig to steder, for vi har f.eks. intet køkken endnu i hovedhuset, men vi er ved at være rigtig tæt på at have det. Jeg glæder mig.

At bo to steder er en udfordring og logistikken fungerer ikke altid

Vi bor stadig to steder

Nej, nej… køkkenet er i virkeligheden hvidt, men bare beskyttet af blåt plastik, men lidt farve var vel ikke af vejen, eller?

Ude i horisonten vinker tiden til at nyde have og udeliv

Ingenting er på plads endnu, men jeg kan sagtens se omridset af noget, der bliver helt igennem godt, når vi engang når til endelig at kunne indtage det hele for alvor. Lige nu er alle ting bare flyttet ud af lejligheden og her ind, hvor jeg endelig igen har adgang til min computer, hvilket er helt igennem vidunderligt. Så enkelt kan det siges, men det har heller ikke været nogen helt nem opgave, at nå til at sidde her.

Vi spiller Tetris© med hjemmets mange møbler og adskillige var havnet inde på mit værelse, da resten af huset skulle have en omgang, så det krævede en gravko og en stor portion tålmodighed at finde vej ind til det, jeg lige nåede at kalde mit værelse, inden vi gik i gang med det her. Nu er jeg her endelig og jeg mangler fortsat oprydning, men der er så utrolig meget andet, som trænger først, så alene det at have adgang til computeren er tilstrækkeligt til, at jeg nærmest er lykkelig.

En fagmand må der til

Vi har intet TV herinde endnu. Der er en del strøm, der lige skal på plads, men vi får besøg af elektrikeren i morgen og håber så, at der derefter bliver en mulighed for at få sat alting til de rigtige steder. Vi skifter kontakterne ud mange steder og den slags skal selvfølgelig laves af en fagmand.

Hvornår har man nok grydelapper?

Der er nok at gøre, men jeg når faktisk også lidt håndarbejde. Den sidste uges tid har køkkenet langsomt taget form og i takt med det, har jeg hæklet grydelapper.

Søpindsvin i køkkenet

Jeg elsker dem, der kaldes Søpindsvin. Opskriften er fra Tante Grøn og de er både skønne at skue og gode at bruge. Tykke, vamsede grydelapper med god plads til at gribe om alt det varme.

Jeg har hæklet det rosa par i Tante Grøns bomuldsgarn. Sidenhen har jeg fortsat produktionen med vores eget Olines Cotton. Jeg får to grydelapper for den beskedne sum af 13.90 kroner. Der er ingen grund til at beherske mig med den pris, så jeg er i gang med det fjerde par og har ikke tænkt mig at stoppe lige nu. Kenneth er helt eminent god til at smøre grydelapperne ind i alskens sjove sager, så der er hele tiden brug for friske.

Om et øjeblik vil jeg smide alt, jeg har i hænderne og gribe hæklenålen og lade mig selv nyde vejret en times tid. At samle kræfter til næste omgang er noget, der sagtens kan involvere hæklenål, garn og frisk luft. Jeg vil sørge for at gøre det uden dårlig samvittighed over, at jeg ikke bare fortsætter, for min ryg fortæller mig, at jeg SKAL holde pause nu. Jeg er efterhånden blevet god til at lytte til den, for klog af skade bliver man jo nogen gange.

For første gang i denne sæson vil jeg nyde et øjeblik i solen. En, to, tre… og løb, Liselotte!

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide