12

Efter en skøn, produktiv lørdag

Søndag. Efter en skøn, produktiv lørdag, er vi havnet i søndagen. Den er hjertelig velkommen, men måske lidt tidlig, for weekenden måtte godt vare længere. Til gengæld er der nu styr på mit værelse igen og jeg sidder ikke klemt inde mellem poser, reoler, flyttekasser og alt det andet, der havnede herinde, da vi renoverede.

Du tænker nok, at det har jeg været lang tid om at få orden i og du har ret. Vi har spillet Tetris herhjemme og derfor har der ikke været mulighed for at flytte ting ud af mit værelse. Det fik jeg først forleden og så kom der skub i tingene. Det varede kun, til jeg syntes, at det var en god idé at udfordre Anne i hurtigløb på Rødhus strand.

Efter det stunt, har mine bøjede ribben forhindret mig i at gøre ret meget andet end ingenting. Nu har jeg det endelig bedre. Ikke helt godt, men bedre og i hvert fald så godt, at jeg gav den en skalle i går. I dag kan jeg se mit skrivebord. Jeg kan mit gulv. Jeg har fundet ting, der har været væk i måneder. Alt er godt.

Morgenkaffe på den helt rigtige plads

Morgenkaffen bliver indtaget ved skrivebordet med udsigt til kastanjen på gårdspladsen. Jeg nyder, at jeg kan trække vejret for varme, men jeg savner den. Helt vildt! Jeg håber, at den vender tilbage.

Om tre uger starter vores sommerferie. Der må gerne være lidt sensommer med varme og bløde og blide dage tilbage, når vi når så langt. Jeg gider så gerne udelivet både hjemme på Tjørnevang og oppe ved sommerhuset, som endnu ikke har fået sit navn. Bløde, blide sensommerdage med dovne morgener og kaffe på sengen, udflugter, når vi gider og i det hele taget bare dage uden planer. Jeg trænger efterhånden, selvom hverdagen er skøn og jeg nyder hver eneste af dem, jeg er heldig at få del i.

Søndagsyslerne involverer æbler, vanille og makroner af den gode slags

Søndag starter med kaffe, men om lidt skal jeg på æblejagt, for der skal laves gammeldags æblekage med makroner og hjemmegjort æblemos. Vi får gæster i dag og det handler blandt andet om dansk mad. Gammeldags æblekage er dansk og jeg kender ikke mange, som ikke bryder sig om det. De findes. Bevares. Jeg tror bare på det her, så jagten skal sættes ind, for…

Kenneth jagtede æbler i går, men påstår hårdnakket, at de er umulige at finde. Måske har han ret, men jeg har nu tænkt mig selv at indlede jagten om lidt.

Først vil jeg nu alligevel lige nyde, at jeg har generobret mit værelse efter renoveringen – som for øvrigt har højnet min livskvalitet, så du slet ikke har fantasi til at forestille dig hvor meget. Jeg elsker mit værelse og jeg elsker, at resten af huset nu også er hvidt, lyst og let. Det gør godt i min søndags-sjæl.

Må din søndags-sjæl finde noget, der gør ligesådan ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide