40

Til eftergørelse

Jeg var forudseende uden at vide det, da jeg i frokostpausen smed tørklædet udenfor, for at tage et par billeder af det. Jeg er lige kommet hjem. Det regner og der er mørkt og trist udenfor, så billeder havde været håbløst lige nu, men her kommer de altså…

Farverigdom

Tørklædet er hæklet og ikke af mig, skal siges. Det er en højtelsket gave, som jeg bærer stort set hver eneste dag og det er hæklet i det fineste uldgarn på en nål, som ikke kan være nem at føre.

Farverigdom

Det består af en lang række hæklede rektangler, som er hæklet sammen ved hjælp af en lille “hale” i enden af hver rektangel. Jeg har set det eftergjort et sted engang – med opskrift og hele skidtet, men ikke om jeg kan huske hvor, men det er ikke spor vanskeligt og burde sagtens kunne eftergøres.

Kunsten er ikke håndværket, omend jeg ville betakke mig for den fine tråd, men mere at finde farver -mange farver – som harmonerer og sammen giver det betagende udtryk, som disse tørklæder fra Sophie Digard altid har.

Farverigdom

For enden af hver rektangel, er der hæklet en hale med en lille rund, men flad afslutning, som frister mere end man skulle tro. Det er ikke få, der har måttet have fingrene omkring de små bolde, så dem kunne jeg da slet ikke undvære ;-)

Farverigdom

Som sagt er farverne kunsten. Måske du har et restlager, der ligner mit. Så er det bare at fatte hæklenålen – rigtig god fornøjelse :-)

Du vil sikkert også kunne lide