9

Sommerferien er lige om hjørnet

Tiden løber fra mig for øjeblikket. Jeg har travlt både hjemme og ude og oven i alt det, er min computer hjemme stået helt af. Den er sendt til reparation/mulig feberredning og mens jeg venter på det, klarer jeg mig mestendels med min iPhone. Den indbyder kun til en lejlighedsvis opdatering på Instagram og ikke meget mere.

Jeg løber stærkt for at blive klar til den sommerferie, som nu nærmest er at kalde efterårsferie med det vejr, vi har fået.

Det er faktisk vores sommerferie. Vi har måttet afvikle personalets sommerferier først og der er stadig to på sommerferie denne uge, så det er først fra næste uge, det er vores tur. Jeg glæder mig. Det er lang tid at vente på en ferie, som strækker sig over mere end 3 dage, så jeg er så klar.

Sommerferien er lige om hjørnet

Jeg lægger ingen planer

Faktisk er dette års sommerferie den eneste igennem en årrække, hvor jeg ikke har planlagt det meste. Ingen planer er overskriften for denne ferie.

Det er med fuldt overlæg, at det er sådan. Sommeren har været vidunderlig i år og vi har benyttet os af det gode vejr og har nydt masser af udendørsliv de sidste mange måneder. Vi er ikke underskud med lys, sol og varme. Det sker sjældent i Danmark, men vi kan sagtens se charmen ved at blive her i Danmark og nyde, at vi har fri.

Tiden vil vise, om vi kan finde ud af at holde fri uden at rejse udenfor landets grænser. Det håber jeg og der er jo et sommerhus, der skal gøres en smule ved, så mon ikke lidt af tiden kan gå med det og så er der listen med alle de ting, jeg gerne vil opleve lige her i smørhullet Danmark. Den skal måske konsulteres, så der kan krydses en ting eller to af.

Jeg strikker Camomille

Jeg strikker på en masse små og store projekter. Måske får jeg færdiggjort nogen af dem i sommerferien. Det ville være dejligt, for de er allesammen projekter, jeg glæder mig til at skulle bruge hele efteråret og vinteren. Camomille strikket i den nye og forrygende fantastisk Blackhill Silk Kid Mohair, som er blødere end englevinger sat sammen med en af Kenneths håndfarvede og meget smukke, blå fed blød merino.

Monteringen trækker ud

Min Flaum er for øvrigt færdig. Det har den været i nogle dage. Den mangler den sidste montering og jeg har trukket netop det, for jeg har ikke orket. I morgen skal jeg! Jeg har tiden og ikke flere undskyldninger, så mon ikke det skal lykkes mig at få den gjort færdig? Jeg tror det og ellers er der jo en hel sommerferie lige om hjørnet.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide

9 kommentarer

 • Svar
  Klokken blev syv, inden jeg vågnede af Slagt en hellig ko
  2. september 2018 at 21:18

  […] min computer fra arbejde herhjem, så den står nu og er klar til, at jeg får brug for den. Den jeg havde, er jo helt og aldeles usamarbejdsvillig og nu sendt til […]

 • Avatar
  Svar
  Signe
  31. august 2018 at 07:14

  Dejligt (og tiltrængt, tænker jeg) med ferie, og nu skulle vejret jo blive helt sommerligt igen, oven på den gang efterår, vi har haft :) Og hvis I får tid for sommerhusrenovation, så er Danmark jo fantastisk dejlig! Her glæder vi os meget til efterårsferien, der går til Fanø – vores første visit dér :) Og igen må jeg bare anbefale Bornholm, hvis I vil lidt længere væk. Der er hysterisk smukt! Man kan endda flyve fra Aalborg ;) Rigtig god ferie til jer.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   2. september 2018 at 10:41

   Fanø er skøn og jeg har lyst til at vise Kenneth den og Samsø, som også er en virkelig skøn ø, men måske vi bare skulle besøge Læsø, for det har vi endnu ikke og den vil jeg også gerne opleve :-)

 • Avatar
  Svar
  Marianne
  30. august 2018 at 17:36

  Forstår så godt at du/ trænger til ferie. Det er jo sent.
  Og I har jeres skønne nye sommerhus projekter
  Irreterende når de pc er og andre elektroniske ting vi bruger til dagligt ikke virker
  Har lige selv haft teknikker på besøg
  Lækkert strikketøj du viser…..som altid

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   2. september 2018 at 09:29

   Ja, jeg trænger i den grad til denne ferie og gårsdagen blev også til det rene ingenting og pyjamas, men sikke skønt det er at vide, at der venter ledige uger forude :-)

 • Avatar
  Svar
  Dorien H
  29. august 2018 at 19:51

  Helt ærligt, er det ikke på tide at udskifte din Mac med en pc..

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   30. august 2018 at 12:17

   Helt ærligt, er det temmelig morsomt, at du antager, at jeg sidder på en Mac … ;-)

   Jeg arbejder på pc både hjemme og på arbejde.

 • Avatar
  Svar
  Helle
  29. august 2018 at 14:30

  Min ‘sommer’ferie starter også først om et par uger. Jeg skal op og vandre i det skotske højland og til Wool Week på Shetlandsøerne, så jeg er bange for, at vintertøjet kommer ned fra loftet lidt tidligere i år. Men oh! – hvor jeg længes.
  Rigtig god ferie!

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   30. august 2018 at 12:14

   Det lyder som en fantastisk tur, du skal på. Der er betagende smukt, hvor du skal hen og jeg mærker en længsel efter at vende tilbage :-)

  Byd gerne ind