9

Sommerferien er lige om hjørnet

Tiden løber fra mig for øjeblikket. Jeg har travlt både hjemme og ude og oven i alt det, er min computer hjemme stået helt af. Den er sendt til reparation/mulig feberredning og mens jeg venter på det, klarer jeg mig mestendels med min iPhone. Den indbyder kun til en lejlighedsvis opdatering på Instagram og ikke meget mere.

Jeg løber stærkt for at blive klar til den sommerferie, som nu nærmest er at kalde efterårsferie med det vejr, vi har fået.

Det er faktisk vores sommerferie. Vi har måttet afvikle personalets sommerferier først og der er stadig to på sommerferie denne uge, så det er først fra næste uge, det er vores tur. Jeg glæder mig. Det er lang tid at vente på en ferie, som strækker sig over mere end 3 dage, så jeg er så klar.

Sommerferien er lige om hjørnet

Jeg lægger ingen planer

Faktisk er dette års sommerferie den eneste igennem en årrække, hvor jeg ikke har planlagt det meste. Ingen planer er overskriften for denne ferie.

Det er med fuldt overlæg, at det er sådan. Sommeren har været vidunderlig i år og vi har benyttet os af det gode vejr og har nydt masser af udendørsliv de sidste mange måneder. Vi er ikke underskud med lys, sol og varme. Det sker sjældent i Danmark, men vi kan sagtens se charmen ved at blive her i Danmark og nyde, at vi har fri.

Tiden vil vise, om vi kan finde ud af at holde fri uden at rejse udenfor landets grænser. Det håber jeg og der er jo et sommerhus, der skal gøres en smule ved, så mon ikke lidt af tiden kan gå med det og så er der listen med alle de ting, jeg gerne vil opleve lige her i smørhullet Danmark. Den skal måske konsulteres, så der kan krydses en ting eller to af.

Jeg strikker Camomille

Jeg strikker på en masse små og store projekter. Måske får jeg færdiggjort nogen af dem i sommerferien. Det ville være dejligt, for de er allesammen projekter, jeg glæder mig til at skulle bruge hele efteråret og vinteren. Camomille strikket i den nye og forrygende fantastisk Blackhill Silk Kid Mohair, som er blødere end englevinger sat sammen med en af Kenneths håndfarvede og meget smukke, blå fed blød merino.

Monteringen trækker ud

Min Flaum er for øvrigt færdig. Det har den været i nogle dage. Den mangler den sidste montering og jeg har trukket netop det, for jeg har ikke orket. I morgen skal jeg! Jeg har tiden og ikke flere undskyldninger, så mon ikke det skal lykkes mig at få den gjort færdig? Jeg tror det og ellers er der jo en hel sommerferie lige om hjørnet.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide