9

Weekend er friskbrygget kaffe, god tid og morgenhår

Weekend er der, hvor familien sover længe og jeg nyder eget selskab. Lørdag er ingen undtagelse. Dagen er fugtig, grå og så alligevel forunderlig mild. Det sidste gør den til en rar oplevelse, da Oskar jeg trisser udenfor i den tidlige morgenstund, hvor alt er pakket ind i mørke og lydene er dæmpede eller ikke eksisterende. Vi går kun et lille stykke ned i haven. På kanten af plænen bliver jeg og venter, mens Oskar sniger sig ind i bunden, hvor pindsvin og mosegrise hersker.

Bagefter vil Oskar gerne ind igen. Den varme dyne lokker, så han kigger spørgende op på mig. Hvis jeg returnerer til sengen, ved han, at det ikke er hans tur endnu. Hvis jeg starter med at brygge kaffe, er jeg oppe og han kan snige sig ned under min stadig lune dyne, hvor han kan ligge og hygge sig, til han ikke gider mere. I dag bliver det sådan. Jeg brygger kaffe. Han er hurtigere end sin egen skygge og ligger kort efter under min dyne og snorker.

Morgenfugt

Jeg starter lørdag i stille tempo. Jeg opdaterer på nyhedssiden. Jeg surfer lidt. Jeg drikker kaffe og sorterer billeder. Jeg skal uploade en stak til deling, så det er nemmest at gøre det fra morgenstunden, mens jeg ikke deler båndbredde med de andre. Da det er sat i gang, går jeg i bryggerset og starter vaskemaskinen. Jeg tænder for radioen. Jeg trisser rundt og rydder de sidste rester fra gårsdagen af vejen.

Jeg undrer mig et øjeblik over, hvor alle de cupcakes Oline bagte i går er blevet af. Der er kun et tomt fad og der var mere end tyve kager og kun tre unge mennesker. Det er ret godt gået, men det er unge mænd med glubende appetit, der har været forbi, så måske de virkelig tømte fadet. Jeg tror det næsten. De står til en medalje. Eller ti. Fra bageren ;-)

Jeg lander ved langbordet. Jeg tænder stearinlys, finder strikketøjet og brygger endnu en kop kaffe. Lørdag er god ved mig ♥

Du vil sikkert også kunne lide

9 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  5. oktober 2013 at 13:44

  Jeg elsker sådan en langsom, dejlig lørdag og den bliver hele tiden bare bedre og bedre :-)

 • Avatar
  Svar
  Alice
  5. oktober 2013 at 11:50

  Dejligt at starte dagen i slow motion, fortsat god dag :)

 • Avatar
  Svar
  Ulla Andreasen
  5. oktober 2013 at 11:41

  Jeg er lige ved at prøve min nye bærbare PC af. Jeg har sat over til suppe det snurre lystig og giver en dejlig duft i huset.
  God weekend til Jer.

 • Avatar
  Svar
  Gitte
  5. oktober 2013 at 11:38

  Der er ikke noget bedre end at starte weekenden i ro og mag og uden en masse planer, sådan er min weekend også denne gang og jeg vil virkelig nyde den.

 • Avatar
  Svar
  A + K = ♥
  5. oktober 2013 at 11:33

  Lyder skønt, jeg har gang i småkageproduktion og kanelsneglebagning – også med morgenhår.
  Lørdagaften står nemlig på fødselsdag, så forberedelserne skal jo igang (:
   
  God weekend.
   
  – Anne

 • Avatar
  Svar
  Lene
  5. oktober 2013 at 11:16

  God lørdag til dig, det lyder som en skøn start på weekenden :-)

 • Avatar
  Svar
  anita dahl
  5. oktober 2013 at 11:06

  Godmorgen til dig :) Jeg er igang med at strikke poncho fra: Storslået strik.,garnet jeg købte hos jer igår,passer perfekt. 2 tråde casmere/merino -1 tråd mohair.Det er så blødt og lækkert,glæder mig til den bliver færdig. Rigtig dejlig wekend til jer alle. 
   

 • Avatar
  Svar
  Katrine
  5. oktober 2013 at 10:42

  Det var næsten som at trisse efter dig og Oskar. ;-) Smuk blomst og dejlig morgenstund. 

 • Avatar
  Svar
  et cetera
  5. oktober 2013 at 10:06

  Hold nu k* et godt billede! Liselotte – det står jo nærmest tredimensionelt! Fortsat god lørdag – du er ihvertfald startet godt :-)

 • Byd gerne ind