2

Med fuld styrke

Hverdagen har ramt mig med fuld styrke. Aftenerne er stille og er de ikke, er det fordi Kenneth taler. Jeg gør ikke. Jeg er bare stille og restituerer. Min hjerne er tæt på en nedsmeltning, når vi lander hjemme sidst på dagen. Inden ret mange timer, bliver der mørkt udenfor. Pludselig er det blevet efterår og arbejdstid igen.

Hverdagen har ramt mig med fuld styrke. Aftenerne er stille og er de ikke, er det fordi Kenneth taler. Jeg gør ikke. Jeg er bare stille og restituerer.

Små øjeblikke med overskud

Jeg finder energi til at strikke en ganske lille smule. En ganske lille smule. En pind eller to. Det rykker ikke rigtigt, men energien kommer vel igen, når vi har vænnet os til hinanden igen her i GARNUDSALG.DK. At komme tilbage indebærer altid en tæt byge af informations-udveksling, spørgsmål, ønsker, praktiske hastesager, telefoner, opsamling, grineflip (heldigvis) og så alt det andet, som også kommer til.

Jeg er træt, når jeg går hjem. Meget træt.

I morgen er fridag

I morgen holder vi en fridag. Jeg tænker, at den falder på et tørt sted, for alt sander til, når energien ikke rækker til andet end ingenting, når vi endelig er hjemme.

Der skal vist en oprydning til og måske lidt tøjvask, så vi er anstændige og rene resten af ugen. Det er sikkert ikke kun os, der sætter pris på det. Jeg vil gerne have bagt noget brød, fundet vinterdynerne frem og måske nå ud i vejret med Oskar og Kenneth. Det bliver godt. Jeg er sikker.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide