8

En foræring…

En sms tikker ind. Jeg bliver aflyst og ringer hurtigt til kontoret. Måske har vi andre udækkede opgaver, som kunne have brug for min assisstance, men nej. Der er ikke noget, så det ser ud til at jeg får en fridag forærende. Skønt med udsigt til fredag fri, så jeg skynder mig op og sætter vand over til kaffe mens jeg forestiller mig hvad fredagen kan bruges til.

Måske skulle jeg overveje at få vasket vilddyret. Han var en tur nede i Østerådalen med tøserne forleden og det var vist ikke udelukkende landjorden han havde kontakt med. Mistænksom fugtig og noget slukøret kom han hjem og siden vil jeg mene, at hans parfume har taget en forandring i retning af det værre, så måske et bad. Nej…

Måske skulle jeg overveje at gøre noget ved den bunke af strygetøj der ligger oppe på mit værelse, men det er ligesom ikke det helt rigtige at bruge en fridag til. Nej…

Måske skulle jeg overveje at gøre noget ved alle de snart sundhedsfarlige nullermænd der tilsyneladende prøver at overtage matriklen i større eller mindre fraktioner. Nej…

Måske skulle jeg bare sige at denne dag er en gave til mig. En gave uden forpligtelse til at være aktiv ud over det jeg har lyst til. En dag jeg suverænt kan bestemme over og som udelukkende skal bruges til pleje af mig og mine impulser. Jeg kan mærke i maven, at det er det helt rigtige at bruge dagen til, så jeg tror jeg starter med en kop kaffe…

Rigtig god fredag til dig og dine :-)

Du vil sikkert også kunne lide