5

Aftener på stranden

Vores aftener tilbringes næsten altid delvist på stranden. Solnedgangen er smuk fra huset, men den er helt eminent fra stranden med direkte udsigt over Nordsøen.

Aftener på stranden

Vesterhavet var blik

Forleden aften var havet omtrent blik. Det sker meget sjældent, at Vesterhavet er uden nævneværdige krusninger og jeg var ikke sen til at foreslå, at vi skulle køre ned på stranden. Kameraet smed jeg i lommen og sikke et held, selvom det kun blev til det lille lommekamera, for det skulle vise sig, at der denne aften var et særligt skue.

Kystfiskeri i solnedgangen

En nordmand var i gang med lidt kystfiskeri. Han havde gang i to stænger, men fangede ikke rigtigt noget, mens vi var der, Til gengæld pyntede han gevaldigt på stranden.

Han bobil holdt længere oppe på stranden, tæt på klitterne. Der var lys i den. Måske sad konen derinde og drak kaffe og løste kryds & tværs. Måske var der bare lys, fordi det gjorde oplevelsen mindre ensom. Jeg ved det ikke, men vi så ingen derinde. Bare lyset, der bredte sig fra vinduerne og ned på sandet omkring bilen.

Fladfisk, I presume …

Han fiskede vel efter fladfisk. Rødspætter. Håbet var lysegrønt og natten ung, så måske lykkedes det at skaffe næste dags frokost, mens han stod og kiggede ud over Vesterhavet.

Overnatning på stranden

Han havde tydeligvis overnattet på stranden. Han holdt det samme sted, da vi var nede næste dag og aften. Havde ikke flyttet sig en tomme. Ulovligt er det, men sikke et dejligt sted for en overnatning.

I går var han væk. Der var ikke flere spor af hverken ham eller bobilen. Han fisker sikkert et nyt sted i aften.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide