6

Stille dage

Hvor har der været stille de sidste par dage. Jeg mangler lyden af Oskar hele tiden og jeg savner hans blide, glade væsen hele tiden. Jeg skal nok vænne mig, men de første dage er det bare slemt for mig og det havde jeg slet ikke troet. Jeg er ikke en tiendedel så hård, som jeg selv går rundt og tror.

I mandags vendte jeg alene hjem efter arbejde og det var så utrolig svært at skulle fjerne alle hans bløde sove-skind og hans mad og vand. Jeg græd som pisket og jeg bliver stadig så ked af det, når jeg om aftenen kigger hen i hjørnet, hvor han foretrak at ligge op ad varmen.

Stille dage

Jeg skal IKKE have en ny hund! Stille dage er okay …

I går tog jeg mig selv i at kigge på muligheden for at adoptere en hund. Du må IKKE sige det til Kenneth, for jeg skal IKKE have en ny hund. Ingen kan erstatte Oskar, men jeg ønsker heller ikke at gen-etablere at være bundet af, at skulle hjem til en hund. Endelig, og efter i mange år at være tvunget til at tage særlige hensyn, er vi frie til at gøre, som vi har lyst til. Vi kan tage ud uden at skulle arrangere, at andre kommer og lufter, passer eller fodrer. Sådan skal det blive ved med at være.

Stille dage

Jeg strikker og glemmer

Jeg bruger ofte mit strik til at slappe af, falde ned og glemme for en stund. Sådan kan det også bruges i disse dage. Jeg er en del alene om aftenen for øjeblikket, så det hjælper at strikke, så det gør jeg naturligvis. Ikke kun nu, men altid strikker jeg, men det gør altså specielt godt, når jeg følelsesmæssigt er i oprørte vande.

Jeg kan mærke, at specielt de strikketøj, jeg normalt betegner som kedelige eller ensformige, er dem, der gør mig bedst. Jeg kan slå hjernen lidt fra, mens jeg lader maskerne glide gennem hænderne og det er lige, hvad jeg har brug for.

I det koncept passer min Like a cloud af Joji Locatelli helt perfekt. Det er lange pinde af simple ret- og vrangmasker i et forudsigeligt, gentaget mønster.

Det bliver lettere med tiden, det med de stille dage. Jeg ved det godt. Jeg er øvet i at lade tiden læge sår.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide