34

Vores søde, blide Oskar er ikke mere

Vores søde, blide Oskar er ikke mere. Han nåede at blive 16 år og nogle måneder, så han har gjort det endda rigtig godt. Næsten døv og blind har han taget hul på hver eneste dag uden svigtende livs-appetit lige indtil torsdag i sidste uge. Så gav kroppen op og det blev tydeligt for os, at nu gik det den forkerte  vej.

Glæden var intakt. Så sent som i går eftermiddag spiste han gladeligt hundeslik, Marcin fodrede ham blidt med. Bentøjet ville ikke rigtigt mere og ind imellem måtte vi løfte ham ud i haven, men han virkede veltilpas og ikke plaget af andet end alderdom. Så er der sagtens plads til lidt forkælelse i form af godbidder og særlig hensyntagen her på Tjørnevang.

Vores søde, blide Oskar er ikke mere

Vi endte ved dyrlægen

I morges, da jeg stod op, sad han i kurven ved døren og jeg snakkede lidt med ham, inden jeg fortsatte op i badeværelset. Da jeg kom ned igen, havde han lagt sig og af en eller anden grund vidste jeg, at nu var det nu. Jeg lagde mig ned hos ham og mærkede, at hans vejrtrækning blev svagere og svagere.

Kenneth og jeg nåede at beslutte, at han skulle dø stille og roligt hjemme i sin kurv, da han pludselig fik kramper, så vi endte ved dyrlægen. Jeg tror slet ikke, at Oskar nåede at registrere, at vi blidt flyttede ham. Han sov stille ind, mens hans mennesker græd og græd over tabet af den fineste, lille ven, vi kunne have håbet på at få den augustdag i 2003, vi hentede ham hjem til Tjørnevang.

Vi vil savne ham noget så skrækkeligt. Han var højt elsket.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide