2

Solskin gør dagen lettere

Solskin gør bare, at dagen glider lidt lettere. Det er mandag og det betyder alverden for mig, at jeg sidder på et kontor badet i sol. Jeg må endda lukke solen ude, for at kunne arbejde og jeg nyder det. Det giver en fornemmelse af forår. Det er alt for tidligt, ved jeg godt, men ikke desto mindre er det den følelse, jeg sidder tilbage med.

Vi har tilbragt weekenden i sommerhuset og det har været skønt. Vi har dovnet. Vi har nydt det dejlige solskin. Jeg har strikket en del på forskellige projekter, men det foregår afmålt, fordi jeg har så pokkers ondt lige nu.

Solskin gør bare, at dagen glider lidt lettere. Det er mandag og det betyder alverden for mig, at jeg sidder på et kontor badet i sol.

Trianglegram og min trang til farveorden

Jeg strikker på et resteprojekt i form af et sjal af Stephen West; TRIANGLEGRAM. Jeg bruger rester af Blackhill Højlandsuld sammen med en meget tynd mohair, jeg har haft i flere år.

Det er så sjovt at strikke, men også udfordrende, fordi jeg ikke er til alt for vilde ting og allerede nu er i gang med at tale projektet ned. Jeg får lyst til at farve-koordinere og trække sjalet i retning af rolige blå, grå og brune toner, men jeg klør på.

Jeg strikker også på min Old School af Veera Välimäki og jeg har skiftet min ellers så lækre alpaca/silk mohair ud med to tråde uld, fordi jeg mistænker de glatte garner for at have givet mig så frygtelig ondt. Jeg tror, at jeg spænder uhensigtsmæssigt, når jeg skal styre de glatte fibre på mine metalpinde. Måske bambus- eller træpinde vil gøre en forskel der, men i første omgang, er jeg i stedet startet i uld. for modellen MÅ jeg strikke.

Solskin gør bare, at dagen glider lidt lettere. Det er mandag og det betyder alverden for mig, at jeg sidder på et kontor badet i sol.

Jeg glæder mig dagligt

Jeg glæder mig hver dag over, at dagen bliver længere og længere. Det kan ses. Der er lyst udenfor i så lang tid, at det ind imellem lykkes mig at komme hjem, mens der stadig er lidt dag tilbage. Foråret kigger frem alt for tidligt, men tiden har det også med at løbe fra mig uanset …

Sommerferieønskerne vælter ind og snart skal vi selv til at overveje, hvordan vi skal få holdt lidt fri i det kommende år. Vi har været alt for dårlige til det i 2019, så vi har lovet hinanden, at vi skal gøre det meget bedre i år.

Decideret sommerferie bliver det måske ikke til for vores vedkommende. Vi lader personalet have førsteretten over sommeren, for de skal koordinere med familie og det er en ferie, der er vigtigt for de fleste af os. Vi glæder os bare over, at det hvert år lykkes os at opfylde alle ønsker.

Følelsen af ferie hver dag

Vi skal naturligvis nyde foråret, solskin og sommeren i sommerhuset ved havet. Meget mere ønsker jeg mig ikke, for jeg nyder i den grad at være deroppe. Jeg slapper af og sidste sommer, da vi boede deroppe, var det som at have ferie, når vi vendte hjem hen under aften og kunne grille udenfor, aftenbade inden sengetid og i det hele taget bare nyde det enkle liv.

Der er nogle måneder endnu at løbe på, men så pakker jeg altså også sydfrugterne. Jeg si’r det bare …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide