2

Det blæser to pelikaner og lidt til

Udenfor suser vestenvinden gennem lyngen. Det blæser to pelikaner og lidt til. Indenfor er her til gengæld stille, varmt og godt.

Solen skinner. Ind gennem alle vinduerne, vi er omgivet af, kommer livgivende, humør-opløftende og varmende solstråler væltende. De omslutter vintertrætte, gråvejrslidte sjæle og vi strækker os veltilpasse i varmen og lyset.

Det blæser to pelikaner
Det blæser to pelikaner

Planerne er sparsomme

Planerne er få og egentlig kun, at vi skal hjem inden aften. Indtil da har vi vist kun planer om at lave så lidt, som muligt og bare nyde solen.

Jeg skal på stranden og tage fotos til butikken. Det er min plan. Den ene, jeg havde, da vi tog herop fredag.

Billeder af bløde, smukke garner og så brugte vi jo i går på blandt andet at finde nogle fine ting til udstillinger i Garnudsalg også, så nej, vi holder aldrig rigtig fri, men at arbejde i et tempo, vi selv bestemmer, føles næsten som at gøre det og du hører ikke os klage.

Det blæser to pelikaner
Det blæser to pelikaner

Når jeg har været på stranden, er det tid til …

Jeg må hellere komme afsted, så jeg kan komme hjem i varmen igen. Jeg vil sidde i hjørnet med kig ud i klitterne og bakkekammen, hvor fra rådyrene kommer. Jeg vil strikke, lytte til en god historie og have god, kloge samtaler med Kenneth.

Jeg vil slappe af, lade op og glæde mig over, at en dejlig veninde er endt med at være præcis, hvor hun skal være lige nu. Jeg vil glæde mig til, at jeg kan give hende et kram og et kys og jeg er glad for, at jeg husker at fortælle hende, hvor meget hun betyder for mig, for hun er vigtigt. På alle måder og for rigtig mange mennesker.

Jeg vil nyde, at vi har aftalt at spise en meget sen frokost/tidlig aftensmad i Blokhus, inden vi kører hjemad senere i dag. Det er nemt og det gør, at vi kan vende hjem til en aften, hvor vi bare kan hygge os i hinandens selskab uden praktiske gøremål.

Jeg vil i det hele taget bare nyde at være til lige her, lige nu. Det er alt rigeligt.

Rigtig god søndag til dig.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide