8

Super simpel lørdag

Jeg holder vist super simpel lørdag. I hvert fald doven lørdag. Jeg drikker kaffe, strikker og ser Udvandrerne på Netflix.

Jo, den er god nok. Den er på Netflix lige nu og jeg har drømt om at gense den serie i ufattelig mange år. Måske den ikke længere kan leve op til min erindring om en fantastisk serie, som samlede vores lille familie omkring skærmen, hver eneste gang, den kom, men en chance skal den have.

Jeg vasker for øvrigt også tøj og måske jeg bager et bananbrød om lidt. Måske. Det kommer an på, om jeg gider, for jeg trænger til at lave ingenting ovenpå en uge, der har trukket det bedste ud af mig. Jeg kan bruge en simpel, stille lørdag.

Super simpel lørdag

Jeg strikker på flere ting

Jeg strikker på flere, forskellige ting. Jeg strikker endnu en Super Simple Summer Sweater af Joji Locatelli.

Denne gang strikker jeg i en enkelt tråd Blackhill Reborn 300 i de fineste farver. Jeg er startet for så længe siden, at farverne vist er udsolgt nu, men der har sneget sig andre projekter og en ondskabsfuld albue ind imellem, så den er stadig ikke færdig og endda startet for nogle måneder siden.

Jeg strikker også endnu en Sunday Cardigan af Petiteknit. Denne gang til min mor og selvfølgelig i hendes yndlingsfarve, så jeg strikker i en tråd Cool Air Fine i farven Wine og to tråde Blackhill Silk Kid Mohair i farven Fuchsia. Den bliver helt perfekt.

Ud over de to projekter, er der også min Old School af Vera Välimäki, som lige nu ligger stille, men den ender simpelthen så smukt i den fineste blå farve. Jeg når i mål. Engang.

Super simpel lørdag

Jeg vil prøve at lokke med te og film

Kenneth er syg. Han er ramt af en forkølelse, men det er første gang i vores fælles liv, at han er ramt af sådan en for alvor, så det er klart, at det her er alvor! Som i A L V O R.

Han ved simpelthen ikke, hvad det vil sige at være forkølet. Han aner det ikke. Han kan slet ikke forstå, når jeg siger, at det han oplever er det, jeg oplever et par gange om året. Han overstår normalt en influenza på et par timer, så at være nedlagt af en forkølelse er virkelig helt nyt for ham.

Jeg griner lidt, men ikke højt. I stedet brygger jeg te, henter og bringer mad og snacks og sørger for, at lageret af Kleenex er i orden.

Måske han kan lokkes i fordærv

Jeg tænker, at er han stadig småsløj, kan jeg sikkert få lokket ham til at tilbringe eftermiddagen med en eller anden serie-marathon. Jeg tror, at jeg vil foreslå The Young Pope med blandt andet Jude Law. Den rammer lige ned i mit serie-hjerte og så håber jeg, at Kenneths kan tø op over tid.

Lørdag er en simpel, god lørdag.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide