8

Jamen for pokker da også

Jeg roder. Jamen for pokker da også, som jeg roder. Om og om igen. Jeg ved godt, at det sker, når jeg ender op i travle perioder. Så ender nogen hjørner af hjemmet i kaos. For at kunne fungere og tillige med samle kræfter til ugerne, sørger jeg for, at huset er pænt og ryddeligt.

For at nå det, er der bare hjørner, der ender med rod og i hvert fald en mild form for kaos. Det kunne være mit arbejdsværelse, hvor alt har det med at ende i en fart, når jeg snupper husmor-runden og rydder f.eks. alle overflader for rod/småting.

Jamen for pokker da også

Jeg åbner døren og giver slip

Jeg åbner døren ind til værelset og sætter fra, hvor der er plads. Intentionen er altid at rydde op i morgen, for i dag skal det bare gå stærkt.

Det samme sker i morgen og så ender vi der, hvor der skal mere end almindeligt overskud til at nå til bunds og få renset og ryddet fladerne. Som tidligere i dag. Åh, som det trængte og jeg havde hjemmearbejdsdag, så jeg kunne simpelthen ikke holde ud til at sidde midt i rodet …

Jamen for pokker da også
Jamen for pokker da også
Jamen for pokker da også

To sække fyldt til randen

Det lykkedes mig endnu en gang at fylde to sække med ting, der slet ikke skal være inde på værelset. Ting, som enten smides ud eller gives videre. Ting, jeg ikke har manglet, mens de har været gemt væk i rodet.

Der er dog også dukket ting op, som har været forsvundet for mig i lang tid. En af dem er min kuglepen fra Montblanc™. Min fyldepen samme sted fra er blevet renset og nu mangler jeg bare at finde mit blæk, så den igen kan komme i brug, men kuglepennen er naturligvis lidt nemmere at begynde at bruge med det samme.

Jamen for pokker da også

Jeg lod mig rive med

Jeg gik på Skilleshare, da jeg var nået i bund med både arbejde og oprydning og heldigvis skete det, der ofte sker. Jeg lod mig rive med og pludselig var jeg i gang med at tegne og hyggede mig med det.

Jeg har mere end en opgave i dag

Jeg vasker for øvrigt også, for ellers ender vi i problemer. Samtidig har jeg også ryddet op i nogle af skufferne i køkkenet, ryddet og regeret i mine skuffer på badeværelset og nu har jeg så også lavet te til Kenneth, som er syg og ligger på sofaen og ser tv.

Ind imellem tænker jeg, at jeg burde have sådan en Mutiltasking-Medalje. Findes de ikke? Jeg synes for pokker da, at jeg fortjener en i dag, men sikke jeg er glad for alt det, jeg har nået. Det gør unægteligt resten af dagen og det resterende af ugen meget rarere at være i et hjem, hvor der er orden og ingen steder, man ikke orker at åbne døren til.

Om lidt sover Kenneth. Så tegner jeg lidt mere. Fordi jeg kan.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide