2

Verden står endnu

Verden står endnu, men man kan et øjeblik forledes til at tro,at det gør den ikke. Der er endda skønt derude. Frisk luft og højt til loftet.

Det benyttede vi os af. Vi pakkede bilen med varmt tøj og drog ud over Lille Vildmose med retning mod Muldbjergene. Vi holder så meget af den lille tange og badebroen, der bringer os helt ud på kanten af verden, så den vej ville vi i dag.

Vi var ikke de eneste, men mange var vi nu alligevel ikke. Nogle havde været så forudseende, at de havde husket en hue. Andre og MINDRE smarte måtte konstatere, at det blæste så meget, at den sidste del af turen ud over badebroen måtte opgives.

Ja, jeg nævner naturligvis ingen navne …

Verden står endnu, men man kan et øjeblik forledes til at tro,at det gør den ikke. Der er endda skønt derude. Frisk luft og højt til loftet.
Verden står endnu, men man kan et øjeblik forledes til at tro,at det gør den ikke. Der er endda skønt derude. Frisk luft og højt til loftet.
Verden står endnu, men man kan et øjeblik forledes til at tro,at det gør den ikke. Der er endda skønt derude. Frisk luft og højt til loftet.
Verden står endnu, men man kan et øjeblik forledes til at tro,at det gør den ikke. Der er endda skønt derude. Frisk luft og højt til loftet.

Blæsten gik frisk…

Blæsten gik frisk over vandene og jo længere vi kom ud af tangen, jo mere blæste det. Mine ører er meget følsomme overfor blæst, så jeg vidste, at resten af dagen ville inkludere ørepine, men det afholdt mig altså ikke fra at fortsætte og sådan er jeg nogen gange så dum …

Verden står endnu, men man kan et øjeblik forledes til at tro,at det gør den ikke. Der er endda skønt derude. Frisk luft og højt til loftet.

Jeg holdt mig i skindet

Jeg holdt mig i skindet og stoppede inden den sidste del ud over badebroen, men hold da op, hvor var jeg fristet. Det var kun fordi Kenneth vendte om, at jeg modvilligt gjorde det samme. Hvis ikke, var jeg fortsat til verdens ende og så måtte ører være ører.

Verden står endnu, men man kan et øjeblik forledes til at tro,at det gør den ikke. Der er endda skønt derude. Frisk luft og højt til loftet.
Verden står endnu, men man kan et øjeblik forledes til at tro,at det gør den ikke. Der er endda skønt derude. Frisk luft og højt til loftet.
Verden står endnu, men man kan et øjeblik forledes til at tro,at det gør den ikke. Der er endda skønt derude. Frisk luft og højt til loftet.

Det gjorde godt

Det gjorde rigtig godt at komme lidt ud. Jeg arbejder hjemmefra i denne tid, så jeg trængte til at se andet end Tjørnevang og lidt af min trang til eventyr blev stillet.

Hjemme igen skyndte jeg mig at sy knapper i den lille Magnolia Little, jeg lige har strikket. De sidste to aftener har det taget og den er blevet så fin.

Magnolia Little

Vasket og lagt til tørre

Nu er den vasket og lagt til tørre. I morgen tager jeg lidt fotos og skriver lidt mere om den, for den er et fint, lille og hurtigt projekt. Lige hvad jeg havde brug for ind imellem mine andre projekter, men resten af i dag skal bruges på Kenneth og hygge i sofaen. Det gider jeg så godt.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide