4

Lidt ekstra strikketid

Jeg arbejder hjemmefra i disse uger og det giver lidt ekstra strikketid. Vi arbejder nemlig i noget, der kan ligne holdskifte, men mest af alt prøver vi at være forudseende og sørge for, at der hele tiden er nogen, der kan plukke, pakke og sende.

Selvfølgelig er garn ikke livsnødvendigt, men det er – for de af os, der strikker – med til at give ro i en tid, hvor alting er både skræmmende og lidt kaotisk. Vi finder ligevægt og balance, når vi sidder stille og flytter masker fra pind til pind.

Derfor skal ingen hænder mangle garn, så jeg sidder altså hjemme.

Det giver lidt ekstra strikketid, fordi jeg får udført dagens opgaver uden afbrydelser. Det er effektivt og jeg oplever, at der ind imellem er tid til livgivende pauser, som også giver lidt ekstra tid til en pind eller to.

Jeg strikker modeller op til butikken lige nu. Vedholdende og stædigt strikker jeg mig gennem små børnemodeller og i går fik jeg afsluttet Magnolia Little. Et skønt, lille strikketøj, hvis du spørger mig og så gav det mig en mulighed for at strikke i en af mine absolutte yndlings-kombinationer. Nemlig Blackhill Højlandsuld sammen med Blackhill Superfine Alpaca.

Lidt ekstra strikketid

Strikketid med indbygget fejl

Garnet fandt jeg på hylderne herhjemme, så det endte altså med en grå, men jeg er helt sikker på, at de mange piger ville foretrække en festligere farve. Jeg er vist bare ikke festlig ;-)

Jeg har efter vask og tørring opdaget, at jeg har lavet en fejl i mønstret. Den er ubetydelig og gør ikke det mindste ved det fine, færdige resultat, men den er der altså. Der mangler simpelthen den første “bombe”, men jeg tænker overhovedet ikke over det, så jeg er tilfreds.

Lidt ekstra strikketid

Modellen skal gerne inspirere

Modellen er jo ment som inspiration og det går fint an – selv med manglende “bomber”.

Fakta:

OpskriftMagnolia Little i str. 2 år – dansk og kan f.eks. købes på www.ravelry.com

GarnMagnolia Little er strikket i Blackhill Højlandsuld i farven Rullesten sammen med Blackhill Superfine Alpaca i farven SFN40.

Pind: 3½ & 4 mm

Forbrug: I alt efter vask 116 gram fordelt på 68 gram uld og 48 gram alpaka.

Ny teknik: Ingen, men den er en dejlig blanding af rundt bærestykke og siden mange rækker glat, som afløses fint af det lille, fine mønster forneden på trøjen.

Du kan se flere fotos her.

Jeg håber, at også du finder ro med noget, du kan lide at lave. Jeg selv strikker, maler og tegner, lytter til skønne lydbøger og så er jeg vild med at lade tiden gå i selskab med denne smukke kvinde. Der sker en hel masse, men i et roligt og afstressende tempo. Ingen snak. Bare ro. Det gør godt lige nu.

God vind derude og pas på dig selv og ikke mindst alle de andre.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide