10

Blandet lørdag & agurkesalat

Lørdag startede langsomt og det passede godt til mig i dag. Jeg havde ikke travlt med at komme ud af fjerene og det er altså noget, der er kommet til, efter jeg er gået i isolation.

Til hverdag står jeg op, som jeg plejer, men i weekenden sker det altså oftere og oftere, at jeg vender mig om på den anden side og tager en time mere.

Jeg har tid nok, som det er, så det er fint og så får dagen en skøn og tilpas start.

Lyst til agurkesalat

De sidste dage har jeg haft lyst til hjemmelavet agurkesalat. Jeg talte med mor om det forleden, for hun er verdensmester i agurkesalat. Hun gav mig nogle tips til hvordan, så da jeg var ude af badet, bryggede jeg en kop te, tændte for radioen og gik i gang med at snitte agurker.

agurkesalat

Et hurtigt opkog

De blev saltet og fik lov til at ligge, mens jeg forberedte lagen bestående af eddike, vand, sukker og krydderier. Et hurtigt opkog og den var klar, ligesom agurkerne nu var. De var skyllet, tørret og lag i glas. Lagen blev hældt over agurkerne og nu er der så kun at vente. Tålmodigt.

agurkesalat

Man kan kun glæde sig til hjemmelavet agurkesalat er min påstand. Jeg elsker surt syltet alting, så jeg glæder mig i hvert fald.

Bagefter gik vi en tur i haven

Vi skulle have nogle små blomster i jorden. Pottemuld, planteskovl, kaffe, ukrudtbekæmpelse og hyggesnak blev ingredienserne i en times tid udenfor.

Det gjorde godt med den friske luft, men så begyndte det at dryppe og vi gik indenfor.

Nu drikker jeg kaffe

Lidt senere skal det hele skiftes ud med en tur i køkkenet sammen med Kenneth. Vi skal i gang med noget mad, men inden da kan vi sagtens nå en film (måske jeg så skulle vælge en anden) inde i de bløde møbler i stuen. Jeg tror lige, at jeg vil foreslå lidt stillesiddende underholdning. Han plejer at kunne lokkes.

Rigtig god lørdag til dig.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide