4

Endnu en dag i haven

Søndag blev til endnu en dag i haven. Sikke jeg har nydt den. Den er en blanding af sengetøj på tørresnoren, lydbog på Feddet, opsætning af ekstra plantehylder i drivhuset og så en skøn, sen frokost med hjemmelavet humus og hjemmebagt brød.

Søndag blev til endnu en dag i haven.
Søndag blev til endnu en dag i haven.
Søndag blev til endnu en dag i haven.

Pilea i rigelige mængder

I drivhuset fik jeg også lavet en ordentlig portion aflæggere af mine Pilea. Jeg er snart ved at have mere end rigeligt, men de skal på den anden side heller ikke bare kasseres. Nu bliver der en stak igen.

Kenneth hjalp mig med de ekstra hylder, jeg skulle have op. Han var noget træt af den ulidelige varme og jeg kom bare sådan til at grine. Hvad pokker regner manden med. Han står i et drivhus i fuld sol. Suk …

Bagefter fik han en ordentlig krammer, for jeg er så glad for hylderne. De kan virkelig rumme masse af potter med små, sjove ting, så det ender vel med, at det alligevel tager lidt overhånd med det drivhus.

Måske prøver jeg at udfordre nogle af de små og placerer dem ude i haven, når de lige har slået rod. Man har råd til at eksperimentere, når man har Pilea i det antal, jeg kan præstere.

Pilea
Søndag blev til endnu en dag i haven.
Søndag blev til endnu en dag i haven.

Lufttørret er det bedste

Jeg har lige hentet vasketøjet ind for en halv time siden. Jeg elsker, at det kan tørre i den friske luft og at lægge mig til rette i nyvasket, lufttørret sengetøj er en ubeskrivelig luksus for mig. Jeg er så vild med det og det gør mig glad.

Søndag blev til endnu en dag i haven.
Søndag blev til endnu en dag i haven.

Rester og en hurtig salat to-go

Den nemme aftensmad gør mig også glad. Rester fra gårsdagens måltid i kombination med en frisk salat udgør menuen, inden vi sikkert kaster os over en serie. Vi er i gang med at gense Vikings. Det går sagtens an.

Søndag er doven og det må den så gerne være.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide