3

En weekend fuld af dejlige oplevelser

Det er endt med at være en weekend fuld af dejlige oplevelser og skønne mennesker. Flere end planlagt, men vi er friske på det meste, så da der kom en impulsiv, men skøn invitation fredag eftermiddag, slog vi til …

Ulla var pludselig på FaceTime og det var ikke bare for at hyggesnakke, som vi ellers nyder nogle gange om ugen og har nydt, siden Covid 19 gjorde os begge stavns-bundne. Vi har haft stor glæde af at kunne mødes virtuelt i de mange uger, hvor alting var utrygt og usikkert. Vi har kunnet indgyde hinanden troen på, at det her nok skulle gå og vi har kunnet grine sammen, når tingene blev svære.

Fredag var hun og Ole blevet enige om, at vi kunne ses uden at sætte al vores isolation over styr, hvis vi alle var indstillet på, at vi måtte undlade kram og ellers holde fast i alle de andre, gode vaner med sprit, håndvask o.s.v., så de ville høre, om vi var friske på en impulsiv overnatning.

Kenneth og jeg var så klar. Vi var helt trygge ved at skulle ses, så det kan nok være, at vi fik pakket dynerne og en tandbørste og fik sat kursen mod Mols og udsigten nedenfor.

En weekend fuld af dejlige oplevelser

Vi har sådan hygget os

Sikke vi nød at være i Ulla og Oles selskab. De er så ubetinget nogle af mine yndlingsmennesker og så er de formidable værter. Vi nød sådan at være hos dem og så bliver det bare aldrig kedeligt i deres selskab, der er både begavet og vittigt.

Forkælet to dage i træk

Vi kørte hjem lige omkring frokost lørdag og der var fart på, for vi skulle nemlig nyde næste gode selskab allerede klokken 15 hjemme i Aalborg. Et hurtigt bad blev det til, inden vi satte kursen ud til vores dejlige venner i Hasseris.

Hold nu op, som vi blev forkælet også derude. Rigtig dejlig mad og så meget af det, så vi var tæt på at revne til sidst og så er både de og vi ret glade for at spille. I vores unge dage blev der brugt mange timer på forskellige brætspil og det har bare ikke ændret sig. Vi spiller allesammen, så snart vi kan komme afsted med det og i går var ingen undtagelse.

Der blev spillet Bezzerwisser. Pigerne mod drengene. Pigerne vandt naturligvis :-)

Vi var hjemme efter midnat og jeg skal love dig for, at jeg har sovet godt i nat. Og længe. Siden har jeg dovnet på Feddet.

En weekend fuld af dejlige oplevelser
En weekend fuld af dejlige oplevelser

Jeg har lavet lige præcis og omtrent ingenting

Jeg har drukket kaffe. Jeg har strikket. Jeg har lyttet til en god lydbog. Jeg har blundet ind imellem. Jeg har bare trukket det bedste ud af søndagen.

Jeg har også været ude at nyde haven og i drivhuset for at forkæle mine planter.

Jeg har i det hele taget bare nydt, at jeg ingenting skulle og kan spadsere rundt i blødt tøj, gammel makeup og bare tæer.

En weekend fuld af dejlige oplevelser
En weekend fuld af dejlige oplevelser
En weekend fuld af dejlige oplevelser
En weekend fuld af dejlige oplevelser

Søndagen er stadig ung, men jeg føler mig gammel

Jeg er træt, men jeg nyder, at der ikke er nogen, der forventer noget af mig. Jeg kan slappe af og kun gøre det, jeg har lyst til. Nu har jeg lyst til at slappe af med en god film og en iskold cola, så det er næste plan for en af de bedste weekender længe.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide