2

Flyvende

Flyvende er ordet for ugen, der er gået. Den er fløjet forbi og jeg nåede lige tidsnok at hægte mig på bagkant af den. Nu er vi ved vejs ende og det er weekend og mulighed for lige at trække vejret igen.

Vi har planer og projekter, som tager tid og kræver årvågenhed. Vi har lært så meget af denne pandemi, så det smitter af langt ind i både privat- og arbejdsliv. Vi indretter os anderledes. Både ude og hjemme.

I denne uge oplevede vi det helt utrolige, at en murer rent faktisk meddelte, at der kun ville gå nogle dage, inden han ville komme og bryde væg ned i butikken. Ikke uger. Eller måneder.

Så fik vi travlt. Mit kontor skulle rømmes og jeg flyttede over på den anden side af gangen dernede. Ind på det, der før var Kenneths kontor. Kenneth flytter over i en anden bygning. Sådan sker der så meget på kort tid, men vi tror på, at det bliver godt.

Hjemme på Tjørnevang har jeg fået indrettet en arbejdsplads, som giver så meget mening for mig, så det er meningen, at jeg skal være lidt begge steder. Fordelingen er stadig ikke fastlagt, men må komme efterhånden som jeg får prøvet tingene af.

Privat er der også fuld fart på

Privat er der også sket en frygtelig masse ting det sidste stykke tid. De har givet os en travl hverdag, men vi er ved at lande igen og heldigvis på fødderne.

Vi har været heldige, at vi har set Oline og Mikael. Vi har også været gode til at nyde vejret. Både når det har været varmt og tørt og når det har været vådt. Vi har nydt haven og i drivhuset trives alting. Jeg har dagligt hentet agurker dernede i den sidste uge og tomater er der også snart at hente ind.

Om lidt er der tur ud i det blå

Kenneth har smurt madpakken og snart er vi klar til en lille tur ud i det blå. Vi trænger til, at der lige sker lidt og vi kommer lidt hjemmefra. Det bliver ikke sommerhuset, men bare ud, hvor der er en dejlig udsigt.

Sommerhuset venter

Vi glæder os. Det er slet ikke glemt eller forsømt. Det må bare lige vente lidt endnu, men der kommer jo en sommerferie lige om lidt og den skal selvfølgelig tilbringes på kanten af Vesterhavet med sol, vind, sand og kærlighed.

Indtil da smutter vi en tur ud i det blå. Jeg elsker at være på tur med Kenneth. Altid.

Rigtig god lørdag til dig.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide