2

Forberedelser i langsomt tempo

Jeg gør forberedelser i langsomt tempo. Ikke fordi jeg ikke kan gøre dem hurtigere, men fordi jeg jo stadig har ferie og prøver at huske netop det. Derfor er jeg langsom. Sindig, som den gode jyde, jeg er.

Jeg har været ude at handle ind til sjov og ballade. Perlevæv og perler. Allerede da butikken åbnede, stod jeg klar. Jeg skulle nemlig ud i Aalborg Storcenter i City Syd og jeg kan godt regne ud, at det nok ikke er der, der er få mennesker og god afstand, når vi kommer lidt op ad dagen. Derfor det tidlige visit derude.

Efter endt handel, tog jeg videre til Blå Kors, hvor der heldigvis ikke var nået at komme mange.

På trods af en KÆMPESTOR butik og ganske få besøgende, havde jeg pludselig en kvinde stående så tæt, at hun rørte mig. Om jeg fatter, hvad der sker? Der er Covid 19! Afstand er et af de mest effektive værnemidler, vi har mod spredning af det skidt. Alligevel måtte jeg sige noget om manglende holden afstand.

Jeg bliver virkelig så frustreret ind imellem …

Den fineste glaserede lerkrukke

Jeg fik øje på den på lang afstand og jeg er sådan skruet sammen, at jeg med det samme ved, om jeg vil have en ting. Ingen nøl. Så er det bare direkte i kurven med genstanden.

Min beslutsomhed har sikkert tricket et eller andet i kvinden fra tidligere, der så kom omtrent løbende hen til samme reol og stillede sig skulder ved skulder. Hun skulle i hvert fald ikke gå glip af et fantastisk fund og jeg havde jo fået øje på noget, så målbevidst jeg var.

Det havde jeg også, men jeg jagter aldrig andet end det, der er skatte for mig personligt. Jeg er fløjtende ligeglad med, om det er sjælden keramik af Nils Thorsson eller Carl-Harry. Jeg er ligeglad med, om tingen har værdi for andre end mig. Elsker jeg tingen og kan jeg se, at den vil bringe mig daglig glæde, er det mere end rigeligt.

Denne store lerpotte kommer til at glæde mit øje hver eneste dag, for den skal bo i mit køkken på bordet, hvor jeg ser den konstant. Den er smuk i mine øjne.

En anden lille skat var denne væghængte lysestage til 15,-.

Den har allerede fået sin plads på Feddet, hvor den skal tændes i aften, når vi skal sidde derude og hygge med gode venner.

Den er en rigtig 70’er-ting, som minder mig om min barndom. Den gør mig også glad, hver gang jeg får øje på den.

Nødvendigheder til en ti’er

Foruden de par ting, fik jeg to dejlige sandkageforme med hjem. Den ene kan du se nedenfor.

Jeg bager brød ugentlig og jeg havde forlist min lille form, så når jeg bagte, skete det i en alt for stor form, som resulterede i meget, meget flade brød. Nu fik jeg to forme til hver en rund ti’er, perfekte i størrelsen, til mine fremtidige brød og den ene er allerede testet. Den er perfekt.

Jeg gør forberedelser i langsomt tempo. Ikke fordi jeg ikke kan gøre dem hurtigere, men fordi jeg jo stadig har ferie og prøver at huske netop det.
Jeg gør forberedelser i langsomt tempo. Ikke fordi jeg ikke kan gøre dem hurtigere, men fordi jeg jo stadig har ferie og prøver at huske netop det.

Jeg har endnu et projekt, der venter …

Der skal være party i provinsen, skal der. Ikke vildt, men lidt. Med lyskæder. I metervis og klog af skade, er der indkøbt Sirius denne gang.

Jeg gør forberedelser i langsomt tempo. Ikke fordi jeg ikke kan gøre dem hurtigere, men fordi jeg jo stadig har ferie og prøver at huske netop det.

Defekt og fordækt

Sidst jeg købte lyskæde, modtog jeg en med (særlig og ikke almindelig tilgængelig) defekt pære og skrev derfor til firmaet, som ville eftersende pære til mig. Der kom også en pære efter mange uger, men det var den forkerte. En pære, som ikke var ligesom de andre pærer. Mindre. Det så fjollet ud.

Det skulle efter mange ugers skriven frem og tilbage vise sig, at de ikke havde flere pærer. Hurra, for nu havde jeg jo taget lyskæden i brug – minus den ene pære – fordi den var indkøbt til en særlig anledning.

Jeg kigger ofte på den lyskæde og det irriterer mig stadig, at der er en farisæer af en pære i den nu, så denne gang er der købt ind i en kvalitet og et brand, som forstår at lade os supplere op på pærer. Tak for det.

De skal hænge på terrassen. Give stemning for fornemmelse af, at vi er sydpå og ikke i grå og kolde Danmark. Tænk hvis mine forberedelser lykkes. Det ville da være fantastisk :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide