10

Var jeg en hest, var jeg blevet skudt

Var jeg en hest, var jeg trukket om bag laden og her var jeg blevet skudt. Med alle mine skavanker er der snart kun ynk tilbage, men ikke om jeg gider have ondt af mig selv. Jeg har det dejligt trods kropumulig ryg og et venstre øre, der stadig ikke gider melde sig ind i verden.

Var jeg en hest, var jeg blevet skudt

Dovne dage i klitterne

Vi har tilbragt halvanden uge i Rødhus på yndlingspletten og jeg har nydt det til fulde. Vi har ikke haft planer af nogen art og har ladet dagene få det indhold, de ville have. Vi har set ganske få mennesker, for sådan er reglerne og det har været fint og godt alligevel.

Jeg har nydt ferien. Virkelig nydt, at vi har holdt fri sammen. Der har været arbejde, for sådan er det jo, men på en afslappet og fin måde, fordi vi selv har kunnet vælge de fleste tidspunkter.

Var jeg en hest, var jeg blevet skudt
Var jeg en hest, var jeg blevet skudt
Var jeg en hest, var jeg blevet skudt

Vi har været i Løkken og Lønstrup

Vi har købt et smukt tæppe til under spisebordet på Tjørnevang og en virkelig smuk løber på næsten 4 meter, som jeg absolut ingen anelse har om, hvor skal ligge. Begge dele er købt i Lønstrup og måtte bare med hjem. Jeg er sikker på, at også løberen bliver virkelig fantastisk et eller andet sted i huset.

Jeg har været ude at kigge på lopper. Da alle andre var taget hjem og påsken var passeret, tog jeg min sædvanlige runde og jeg nød virkelig, at dagen næsten føltes normal. Jovist bar vi alle masker, men jeg var ude og jeg talte med mennesker. Den slags bliver pludselig en ganske særlig og dejlig foreteelse.

Var jeg en hest, var jeg blevet skudt

Jeg brugte ikke tiden på stranden

Vejret har ikke været samarbejdsvillig de fleste dage og på de andre dage, brugte jeg tiden på noget andet, så stranden fik jeg ikke set mere end måske tre gange. Alle gange var det skønt, men jeg glæder mig nu alligevel til sommerdagene dernede.

Var jeg en hest, var jeg blevet skudt

Jeg glæder mig

Jeg glæder mig til at tilbringe sommeren oppe i Rødhus, men nu er jeg hjemme igen. Tjørnevang holder for og her er også dejligt at være. I morges observerede jeg, at mirabellen er på vej til at springe ud. Foråret er her på trods af hidsige haglbyger og vred regn. Det er sådan, det er.

Var jeg en hest, var jeg blevet skudt. Nu glæder jeg mig bare over alt det, der venter. Jeg gider det så godt.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide