20

Sophie Knit

Sophie Knit fra Skall Studio er på pindene herhjemme lige nu. Jeg har lige afsluttet lidt småting til Elias, som når at tage dem i brug, inden jeg når at dokumentere noget som helst. Jeg behovs-strikker nemlig til ham lige nu. Når moderen mener, at han får et behov, bestiller hun hue, trøje, dragt, bloomers o.s.v.

Jeg strikker. Naturligvis.

Da jeg fik afsluttet det sidste, nåede jeg lige at starte Sophie Knit op, inden de næste ønsker indløb. Denne gang besluttede jeg, at jeg strikker ego-strik, inden jeg igen kaster mig over småtterierne, så sådan er det.

Sophie Knit

Jeg strikker i en tråd af den smukke, luftige 2tr ull fra Järbo i farven Silver Stream. Et skønt og rustikt garn, som jeg elsker dem og så har jeg kombineret det med en tynd, hvid alpaka fra mit eget, store lager.

Det går rigtig godt med det strik

Jeg startede i ugen og det er gået godt, for det er et underholdende stykke strik. Jeg har lige rundet ryggen og er startet på forstykket. Halsudskæringen er klaret og jeg har samlet stykket, så der rigtigt kan strikkes sydpå.

Sophie Knit
Sophie Knit
Sophie Knit

Kender du en skøn serie, vi skal se?

Jeg strikker om aftenen siddende i sofaen med Kenneth lige ved siden af. Det elsker jeg. Jeg hygger mig stort med vores tosomhed. Vi elsker at tale om alt mellem himmel og jord, mens vi kravler igennem den ene serie efter den anden.

Lige nu er det mig, der har fundet The Larkins på DR. Det er en serie, som jeg elsker dem. Virkelig ELSKER dem. Samme stil som Folk & fæ, som jeg også knuselsker. Jeg kan bare læne mig tilbage og være sikker på, at alt ender godt. Sådan må min verden godt se ud i disse tider.

Vi ville elske at få forslag til flere gode serie, så sidder du inde med en anbefaling, tager vi gerne imod :-)

Jeg går ikke i skraldespanden

Ind imellem bruger jeg tid på at lede efter den nøddeknækker, jeg kan være bange for, at jeg smed ud forleden. Ikke med vilje og ikke bevidst, men efterfølgende tænker jeg, at det sikkert er det, der er sket. Nøddeknækkeren forsvandt nemlig sporløst samtidig med, at jeg tømte en skål fuld af nøddeskaller fra en aften, hvor Kenneth var uden opsyn ;-)

Jeg har ikke fundet den og er vel egentlig godt klar over, at jeg sikkert smed den ud, men jeg gi’r ikke op uden kamp, så ind imellem endevendes endnu en skuffe og imens knækker Kenneth så nødder med alternative redskaber og med skiftende held, hvis jeg må være så fri …

I dag er jeg alene nogle timer

Jeg vasker, rydder op, støvsuger og bager. Midt i dejen til weekendens boller, kom en besked, Elias’ mor har ventet på at kunne sende.

Endelig kan han vende sig fra ryg til mave, skrev hun og ledsagede det af både foto og video. Det er ganske vist. Han vender sig nu og han er vild med det. Han er en lille, utålmodig dreng, som vil, at der skal ske noget. Han er utroligt nysgerrig og jeg har faktisk sjældent set et barn, som er så optaget af at følge med i ALT, der sker.

Nu glæder jeg mig til at se, at han får fart på det der rullen. Hans mor rullede rundt i hele vores hus. Hun flyttede sig fra den ene ende til den anden på rekordfart. Hun gad ikke lære at kravle, fordi det gik langt stærkere at rulle, men hendes fordel var, at vi boede i et hjem uden dørtrin. Dørtrin skal nok stoppe Elias, så han kan se fordelen i at lære at kravle, er jeg sikker på. Av …

Det er lørdag

Det er lørdag og jeg hygger mig med stort og småt. Om lidt er der styr på det meste og så kan jeg igen gribe min Sophie Knit og strikke lidt længere på det, der snart ender som en skøn sweater, er jeg sikker på.

Rigtig god lørdag til dig.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide