11

Drømme, luftkasteller og andet tosset

Drømme, luftkasteller og andet tosset er vist et sammendrag af dagens ordstrøm. Det handler nemlig om hverdage og weekender, som glider forbi i en uendelig strøm af praktikaliteter, hyggestunder og alt det andet, der udgør en fuld hverdag.

Vi løber med og følger op. Vi oplever og vegeterer. Vi tager ud og bliver hjemme. Vi drømmer ind imellem om at forenkle og tage hul på nye eventyr. Vi holder nemlig af de små, beskedne hverdagseventyr og vi holder af at flytte os – ikke langt væk, men måske mere at skabe nye rammer for livet.

Sådan er vi. Sådan har vi altid gjort og vi ikke levet mange år af vores fælles liv, uden det har været udfordret af et eller andet, så vi har lært, at vi selv skal skabe den hverdag og det liv, vi ønsker os.

Vi er vant til, at udefra kommende omstændigheder har udstukket rammerne, men vi har aldrig ladet os begrænse mere end højst nødvendigt og vi har selv været gode til at fylde godt i de rammer.

Drømme, luftkasteller og andet tosset er vist et sammendrag af dagens ordstrøm. Det handler nemlig om hverdage og weekender, som glider forbi

Hvordan skal vi indrette os?

Vi er nået til et sted i livet, hvor vi begynder at overveje fremtiden. Rammerne for vores liv. Skal de fortsat se ud, som de allerede gør? Eller skal de skrues på, så de passer bedre til os. Skal vi flytte? Skal vi blive på Tjørnevang? Skal vi udstykke, sælge fra, sælge helt eller noget helt fjerde?

Vi henter energi i at drømme. Vi elsker at lege med mulighederne for at skabe nye rammer for livet, så det optager os lidt lige nu. Vi har endda dristet os til at udforske boligmarkedet. Ikke for at gøre noget lige nu, men for at få idéer til, hvilke tanker vi realistisk set kunne lege med. Det gør det ikke mindre sjovt at drømme.

Drømme, luftkasteller og andet tosset er vist et sammendrag af dagens ordstrøm. Det handler nemlig om hverdage og weekender, som glider forbi

Husk nu, at vi ikke er tredive mere

Vi skal bare huske én ting; vi gør det her for at indrette os på mindre plads og med en skøn hverdag mange år fremover. Ikke for at starte endnu et stort projekt op. Vi er ikke tredive mere, siger vi til hinanden, mens fantasien løber løbsk og vi allerede er i gang med at rive ned og bygge op.

Vi elsker projekter. Vi er gode til sammen at få idéer og vi er sjældent langt fra hinanden, når vi først får kickstartet drømmerierne. Derfor skal vi passe på! Huske på, at vi gør det her for at få mindre at vedligeholde, gøre rent og i det hele taget passe.

Vi kigger på alt mellem himmel og jord. Også alt det, vi ikke skal kigge på. Fordi vi ikke kan lade være. Fordi vi kan se muligheder i det meste. Fordi det er sjovt at forvandle skrot til slot.

Vi skal lade være … så det øver vi os i.

Drømme, luftkasteller og andet tosset er vist et sammendrag af dagens ordstrøm. Det handler nemlig om hverdage og weekender, som glider forbi

Vi kører søndagsture, hvor vi sådan helt en-passant kigger boliger til salg. Vi kom jo bare lige forbi. Helt tilfældigt. Ikke planlagt, men nu var vi alligevel i området… og så kunne vi lige kigge.

Så går jeg i køkkenet

Så lander vi hjemme igen og snakker videre. For og imod, mens jeg sætter over til en stifado af bedste slags. Jeg elsker gryderetter og særligt dem, der virkelig smager af god tid og krydderier. Det gør en stifado.

Mens den simrer, snakker vi videre og endelig kan jeg mærke, at jeg ELSKER vores store hus, men at jeg alligevel har boet på Tjørnevang den tid, jeg skal. Jeg er klar til at give slip, hvis det ender med det scenarie.

Det er først nu, at jeg er der. Jeg har ikke kunnet holde tanken ud om ikke at bo på Tjørnevang, men nu, hvor vi bare er to voksne, er huset stort og ikke nødvendigt. Dejligt, men ikke noget, vi behøver. Vi kan fint leve halvdelen af året på 60 kvm, så den anden halvdel kan også sagtens leves på lidt mindre end de mange kvm, vi har lige nu.

Måske ender drømmene i ingenting, men de er skønne at smage på. Livet skal leves forlæns og jeg elsker, at vi aldrig fortaber os i fortiden, men altid drømmer om de ting, vi kan gøre i fremtiden.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide