20

Jeg ved ikke med dig…

Jeg ved ikke med dig, men jeg har efterhånden en brændende udlængsel. En lyst til nye eventyr. En trang til et skifte til nye omgivelser. En lyst til, at verden ikke længere er gået af lave.

Lige nu er det vinter og sne, jeg længes lidt efter. Timer foran en brændeovn med brændende kinder, varm te og strikketøj efter skønne ture i Alpernes smukke, snedækkede landskab.

Jeg ville elske, at jeg havde uger i en lille, hyggelig hytte et sted oppe i de østrigske, schweiziske eller italienske Alper. At jeg kunne lade tiden stå stille et øjeblik og bare nyde, at vi er til. Sidde og glo ud i dalende snefnug og bjergtinder, mens jeg glemte alt andet omkring mig.

En lyst til nye eventyr

Ingen brædder til mig, tak

Ikke skiferie. Nej, bare sådan lade tiden gå og være meget lidt aktiv. Højst løfte en strikkepind, en god bog eller en kop med varmt. Ikke andet.

Måske tage turen ned til nærmeste by for at proviantere, når det ikke kunne vente længere.

Købe ind til skønne, varme og fyldige gryderetter. Bruge tid på at spille kort og gå ture i snevejr. Blive i sengen hele dagen. Sove lige så længe, som jeg gider og ende på en café til mad og sjov.

En lyst til nye eventyr

Gensyn med Splügen – det fineste eventyr

Et gensyn med Splügen ville bestemt ikke være det værste og det lille hotel, vi endte med at bo på, var utrolig hyggeligt og så serverede de en alvorligt stor og solid wienerschnitzel, men ellers ville det nu også være okay med et ophold på Hotel Hopfensee, som virkelig var et dejligt, lille hotel med smuk udsigt og udsøgt betjening.

Nå ja… det kunne da også bare være en tur til smukke og skønne Sverige eller Norge, som begge byder på de fineste landskaber og de dejligste mennesker.

En lyst til nye eventyr

Bare ud og få luft under vingerne

Jeg trænger vist bare helt generelt til lidt eventyr og om lidt gør jeg noget ved det, men inden er der forskellige benspænd, som giver mig en mulighed for at få testet min tålmodighed.

Og den ved vi jo godt, er ikke-eksisterende …

Jeg henter eventyret ud af hverdagen, for det kan man jo altså også sagtens, hvis man har øje for det og det plejer jeg faktisk at være ret ferm til, så jeg giver det et skud, mens jeg venter.

Og så er det jo weekend, så en rigtig god en af slagsen til dig :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide