4

Det sker for sjældent

Det sker for sjældent, men i går havde jeg Sienna for mig selv. En hel sommereftermiddag, hvor vi kørte med græsslåmaskine, fangede sæbebobler og drak iskoldt vand.

En eftermiddag, hvor vi sang og læste bøger, spiste banan og endte med at lege med vand.

Varmen fik os indenfor

Sienna var i sit es, for nu havde hun adgang til græsslåmaskinen, som hun ellers ikke må røre for storebror. Det er hans og han gør tydeligt opmærksom på, at det forholder sig sådan. Også når han ikke selv bruger den…

Snart må vi have købt en til Sienna, men ind til det sker, benytter hun sig af enhver chance til at køre med storebrors og i går var en oplagt mulighed. Hun ville ikke ind. Hun ville blive udenfor.

Hun sludrer i et væk nu. Halvandet år gammel taler hun konstant – ord på ord på ord… og nu også små, korte sætninger. Hun har travlt med at lære alting og det hele går bare for langsomt, så i går blev strømper og sko taget af og på mange gange. Bukserne røg også en tur. Hun øver det hele og hun er imponerende udholdende og insisterer på selv at gøre tingene.

Alt den aktivitet fik Sienna varmen af. Da sveddråber begyndte at trille, mente jeg nok, at vi skulle trække ind i skyggen, men ikke tale om. Hver gang der var anstalter til at trække ind, løb skarnsungen i modsat retning længere ind i haven.

Til sidst måtte jeg skrue bissen på og insistere på, at vi gik indenfor, hvor der var køligt og lidt mere at drikke.

Vi havnede i køkkenvasken

Eller… ikke vi. Sienna havnede der. Med tæerne under vand og pjask overalt. Det var en fest!

Sienna var våd fra yderst til inderst, da hun endelig havde fået nok af at lege med vand. Det passede perfekt med, at mor kom forbi for at hente den lille troldunge.

Klokken var næsten 18 og varmen kombineret med en træthed, der skyldes næsten tre ugers sygdom, gjorde at aftensmaden blev lidt forskellige småting, brød og strikning foran tv’et med Warrior på Netflix. Der var ikke ork til andet, men sikke en dejlig eftermiddag i verdens bedste selskab.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide