8

Nyt liv

Nyt liv er stille liv og jeg har sådan glædet mig til, at det skulle blive sådan. Målet er i sigte og mens vi går de sidste mil, prøver jeg at nyde de små stunder, hvor alt er i vater.

Jeg tilbringer en stor del af min fritid i selskab med børnebørnene præcis, som jeg drømte om. De bor lige om hjørnet, så vi ses flere gange om ugen og det nyder jeg.

Vi leger. Vi går ture. Vi sniger os ned på havnen og spiser is. Vi læser bøger, synger og laver masser af sjov. Vi blæser sæbebobler og vi griner højt og længe.

Nyt liv er stille liv og jeg har sådan glædet mig til, at det skulle blive sådan.
Nyt liv er stille liv og jeg har sådan glædet mig til, at det skulle blive sådan.

Forrige weekend var der motorcykler i massevis

Over 500 motorcykler kørte kortege gennem gågaden i Hadsund den 1. juni 2024 og vi kan takke Lars Bachmann for, at der er så fin en oplevelse at få her i byen på en skøn sommerdag. Han startede arrangementet sidste år og gentog det altså i år, hvor mere end 500 motorcyklister var ude at lufte både ben og maskiner til stor fryd for alle, der mødte op i gågaden.

Vi var selvfølgelig oppe og se på de mange hundrede motorcyklister, der kom gennem byen. Det var en herlig oplevelse og hele byen summede af liv. Vi nød al virakken og selv om larmen og de mange mennesker ind imellem blev lidt for overvældende for lille Elias, så ville han alligevel ikke gå glip af det mindste.

Nyt liv er stille liv og jeg har sådan glædet mig til, at det skulle blive sådan.

Blå tunge og pommes frites

Elias nød at have både onkel Jan, morfar og mormor med på tur og jublen ville ingen ende tage, da det gik op for ham, at hans tunge var blevet blå efter en slushice, han havde fået tidligere.

Vi endte med at tilbringe aftenen i onkel Jans dejlige have på sydsiden af fjorden, hvor han har købt sig et dejligt hus med god plads til både store og små. Han inviterede til aftensmad og vi var fem voksne og to børn til spas og dejlig mad på en af de dejligste sommeraftener, vi har haft endnu i år.

Præcis sådan

Drømme kan blæse i tusinde retninger. De kan give åndenød og opdrift. De kan tynge dig til jorden. De kan afstedkomme dyb sorg eller store forhåbninger. De kan løfte dig op gennem tider, der er så svære, at de slet ikke synes at have en ende.

Drømme kan give dig udholdenhed og håbet, du aldrig må slippe. Drømme kan give kampgejst og stamina, stædighed og viljen til at lykkes.

Det var præcis sådan her, jeg havde drømt om, at min hverdag skulle blive. Det var netop den slags, jeg drømte om, da beslutningen om at flytte til Hadsund blev truffet og det var præcis sådan, jeg havde håbet, at livet tæt på børnebørn og barn ville kunne udforme sig.

Det var akkurat sådan her, jeg havde forestillet mig, at mine sommeraftener ved en af Danmarks smukkeste fjorde kunne blive med udsigt til vand og solnedgang og i verdens bedste selskab tillige med.

Jeg begynder at ane konturerne af det liv, jeg har ønsket længe. Et liv med tid til at leve stille. Det er dejligt :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide