En klassiker

Nogle ting bliver man altid ved med at synes smager fantastisk, siddende i en solstråle i godt selskab…

En klassiker

Oline og jeg har spist gylden og sprødstegt torskerogn. Vi har drukket cola. Vi har snakket om verden og veninder. Vi har hygget os og om lidt kommer resten af familien hjem igen.

Relaterede skriv

3 kommentarer

  • Svar
    Susan
    13. marts 2006 at 07:08

    Jeg må prøve en torskerognssalat næste gang der er fyldt op af torskerogn, der er jo rationering på :-) Det lyder nemlig rigtig lækkert.

  • Liselotte
    Svar
    Liselotte
    12. marts 2006 at 19:55

    Jamen det smager jo utroligt godt. Jeg havde glemt det indtil Oline kom med en dåse torskerogn og spurgte hvad det var for noget. Så måtte vi i gang med at stege torskerogn og hun elskede det :-)

    PS – normalt bruger vi torskerogn til pålægssalater. Rørt med creme fraiche og grønt, lidt løg og krydderier smager det som en bid af himlen :-)

  • Svar
    Susan
    12. marts 2006 at 19:51

    Uhhhmmmm ja.

    Torskerogn er een af de ting vi altid har med hjem fra ferier i Danmark – og remoulade.

    Lunt stegt torskerogn på friskbagt rugbrød – uhhhmmmmm.

    Jeg må vist hellere få gang i det rugbrød.

  • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)