13

Så blev det april

Så blev det april og endda uden, at jeg opdagede det. Jeg, som ellers altid plejer at blive narret med alt mellem himmel og jord, kom gennem den første april uden andet spas end det, jeg selv kunne lave.

Jeg opholdt mig på Aalborg UH (Aalborg Universitetshospital). Ikke indlagt, men som support til Kenneth, som igen endte med at blive indlagt i begyndelsen af påsken. Denne gang med en insisterende infektion, som krævede antibiotika i drop fire gange i døgnet.

Det er ikke sjovt at blive indlagt med en infektion, når en betændelse for kun 4 måneder siden nær havde kostet ham livet, så selvfølgelig sad jeg med på sidelinjen gennem alle dagene, mens vi ventede på, at antibiotikaen skulle begynde at virke.

Han er udskrevet tirsdag, så alt er godt, men sikke en forskrækkelse endnu en gang.

Ude godt, men hjemme bedst

Så er det godt at komme hjem. Så er det dejligt at stå op og tage en kop kaffe med op på terrassen og bare stå et øjeblik og nyde kigget ud over fjorden, mens jeg skutter mig. Der er nemlig endnu ikke meget forår eller varme her i Hadsund.

Når jeg får disse korte, intense øjeblikke for mig selv, kan jeg mærke, at jeg trænger til at have tid til ingenting. Tid til mig. Tid til at finde ud i naturen og nyde den og stilheden. Tid til at male og tegne. Tid til at komme helt i mål med drømmene for huset her.

Tid er en mangelvare i disse år. Der er ikke nok af den og jeg mærker et stærkt behov for, at der gøres plads til andet end arbejde, så det er der, der arbejdes hen mod. Det er blandt andet derfor, Garnudsalg flytter til Hadsund. For at passe på os og gøre vores arbejdsliv mindre stressende. For at give tid til alt det, som også er vigtigt for et menneske.

Det bliver godt og ind til det sker – forhåbentligt indenfor den næste måneds tid – prøver jeg at skabe små oaser med tid til lidt af det, jeg holder af.

Jeg strikker stadig

Tempoet er et andet, end jeg er vant til, men det er nu nok slet ikke så skidt endda. Der er trods alt også grænser for, hvor meget strik ét menneske kan bruge …

Jeg er dog meget glad for de to SWEATER no. 28 af MY FAVOURITE THINGS • KNITWEAR, jeg har strikket. De bliver begge flittigt brugt og så er det nu sådan, at jeg har indgået en aftale med mig selv om, at alt ubrugt strik skal gives videre, så det kan leve et godt liv og glæde andre, som også holder af hjemmestrik.

Jeg holder af mit kontor

Oppe under taget har jeg indrettet mit kontor. Det er ikke helt færdigt endnu, men det opfylder sagtens mine behov for at sted at kunne sidde og arbejde hjemmefra, ligesom jeg gør det i dag.

Jeg har adgang til computer, strikkebøger og garn, så der er ingen undskyldninger for ikke at arbejde.

Jeg har i dag varm te, varm sweater og en hel masse arbejde både foran, men også bag mig. Det går fremad med alle pligterne og det fungerer rigtigt godt for mig at arbejde hjemmefra, når det er denne form for arbejde.

Jeg fungerer bedst uden forstyrrelser og her er der ikke en lyd, der trænger ind på værelset oppe under taget. Jeg sidder i stilhed og skriver og lægger planer. Det er effektivt for mig.

Ro på …

Jeg drømmer om, at der falder ro på alting. Jeg drømmer om, at der igen bliver tid til at leve og ikke bare overleve. Jeg trænger til at genvinde mit overskud, min glæde og min trang til eventyr. Jeg trænger til muligheden for at holde en fridag. Jeg har behov for muligheden for at holde ferie.

Jeg trænger vist bare til, at der kommer lidt plads til at trække vejret.

Det er vel ikke for meget at bede om, vel?

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide