8

Vi hviler ikke på laurbærrene

Vi hviler ikke på laurbærrene. Ikke så snart er Kenneth udskrevet fra hospitalet, før vi igen er i fuld gang med hverdagen og ikke mindst den omfangsrige flytning af Garnudsalg. Det tager tid og det er ikke nogen let sag lige at flytte sådan en butik med tilhørende lager.

Det nye lager trænger til en kærlig hånd, inden indflytningen og eftersom vi først lige har overtaget det, haster det med de praktiske ting. I ugens løb har Mikael og Kenneths skønne storebror, Jan, arbejdet på højtryk med at klargøre og male. De er nået virkelig langt, men der er fortsat arbejde til de, der gider…

Derfor har Mikael og Kenneth tilbragt hele weekenden bag store maskiner og malepistol.

Lørdag var jeg praktisk gris

Jeg vaskede tøj hjemme, bagte boller ind imellem og lavede en hurtig, men mættende frokost og kørte ned med den.

Vi indtog den på gulvet i det rum, der bliver indgangen for de gæster, vi får på lageret. Her vil vi indrette os med det store bord og masser af siddepladser. Her skal være mulighed for at slå sig ned og strikke, mens man nyder en kop kaffe eller te, er vores håb.

Jeg nåede ind imellem også lidt strik

Ind imellem vaskene, bollerne og besøget, fik jeg også motioneret strikkepindene ganske beskedent.

Jeg strikker på mange forskellige projekter, men en af de aktive lige nu er Agnete Cardigan af PetiteKnit. Jeg strikker den i en tråd Blackhill Højlandsuld i farven Blå Rullesten sammen med en blå (farven husker jeg ikke lige) Silk Mohair fra Lana Gatto. Den bliver virkelig skøn og jeg synes godt nok, at det er noget af et stykke strik – pind 3 mm, patent og så min størrelse – men der er noget, der driver mig til at fortsætte.

Jeg strikker også på et par Alex Scarf af Knitting for Olive. Dem har jeg allerede strikket nogle stykker af og jeg er fuldstændig vild med dem. Strikket i en tråd Blackhill Cottonwool og en tråd Silk Mohair, bliver de vidunderligt bløde og varme på en ganske særligt behagelig måde, hvis du spørger mig.

En overnattende gæst

Lørdag aften lige inden sengetid, kom Elias på visit. Han sov her og vi hyggede dejligt her til morgen, hvor han spiste chokoladestjerner med mælk – det må man nemlig hos mormor – og siden legede vi en times tid, inden vi kørte ned forbi far og morfar, for at se lageret og løbe fra den ene ende til den anden – mange gange.

Bagefter kørte vi hjem til mor og Sienna. Vi hyggede med leg og sang, frokost og siden bagte Oline og jeg bunden til en Pavlova, mens de små sov til middag.

Sidst på eftermiddagen var der arrangeret (forsinket, for morfar var jo indlagt hele påsken) æggejagt i haven og den sluttede med lækre chokolader og siden pavlova. Så var den weekend brugt. Man skal forlade tingene, mens alt ånder fred og ro, så sådan blev det.

I morgen venter endnu en mandag. Jeg prøver at være klar.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide