6

Noget fra hånden

Formiddagen har været tilbragt i eget selskab. Helt alene hjemme. Ingen til at afbryde eller aflede, så jeg har fået noget fra hånden. Oprydning, støvsugning og vasketøj. Vaskemaskinen snurrer og kaffen er brygget. Om et øjeblik, kan jeg igen sætte mig ned og slappe af.

Om et øjeblik har jeg fri

Der har været hængepartier i postbakken. De er klaret. Der var den dårlige samvittighed over ikke at have fået svaret på emails og der var nogle stumper grafik, som skulle laves, sendes og så var der alle telefonsamtalerne, som indløb ind imellem. Det hele er klaret.

Jeg holder (næsten) fri, gør jeg :-)

You Might Also Like

6 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. februar 2007 at 17:20

  Det var dælme dejligt, Ella :-)

  Sylvia, jeg er også meget glad for rummet. Jeg kan lide at sidde her :-)

 • Avatar
  Reply
  Sylvia
  28. februar 2007 at 17:08

  Det kjøkkenet ditt er så koselig, lyst og hjemmekjært synes jeg. Jeg ser du har skillingsblomst i vinduet, kanskje du blir rik? Jeg hadde en slik før og de ble til MANGE! Men det er en veldig koselig plante.

 • Avatar
  Reply
  Ella
  28. februar 2007 at 17:02

  Du har fortjent en kop kaffe ovenpå anstrengelserne, det ser godt ud Liselotte :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. februar 2007 at 14:32

  Tak for linket, Hanne. Jeg slapper af… :-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne 2
  28. februar 2007 at 13:57

  Øhh…jeg kom til at trykke på “send”-knappen for tidligt!
  Jeg ville have tilføjet,at hun også er en god illustrator.

  – Du ved, at jeg også godt kan lide http://www.maryengelbreit.com :-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne 2
  28. februar 2007 at 13:52

  Ja, sæt dig lige og slap lidt af med denne hjemmeside her :
  http://www.susanbranch.com

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)