12

Kludetæpperettelse

Rettekluden

Lea har kastet sig ud i projektet med kludetæppet, men har opdaget, at jeg ikke er specielt god til at tælle. Hun har ret, viste det sig :-(

Til mit tæppe går der 297 masker – så har du tidligere gemt opskriften, kan det være en god idé at gøre det igen – i den nye version – så du ikke skal rive håret af dig selv i frustration over mine fejl.

Tak fordi du gjorde mig opmærksom på fejlen, Lea.

You Might Also Like

12 Comments

 • Avatar
  Reply
  Birthe
  23. april 2014 at 02:26

  Jeg ved godt, jeg er lidt meget bagefter … Men jeg har bare lyst til at sige dig tak for at dele opskriften. Jeg hækler og hækler og hækler og ryger næsten ikke mere ;) Mit tæppe er ca. halvandet meter langt – jeg nærmer mig. Og når jeg nu er her, vil jeg også gerne takke for opskriften på rabarbertærten og kardemommebollerne – og så en hel masse andet. Jeg har hæklet huer, strikket osv, fordi du har inspireret mig. Kh. Birthe.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   23. april 2014 at 09:17

   Dejligt at læse, at du har sjov ud af opskriften Birthe :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  1. april 2008 at 22:04

  Der er ikke længere nogen gammel opskrift tilgængelig, så du skal bare klø på, Mette :-)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  1. april 2008 at 21:31

  Jeg har også fået lyst til at forsøge mig med at hælke dit smukke tæppe, men jeg forstår ikke der er en ny version af opskriften, for mig at se er der ingen forskel på den gamle opskrift og den ny. (Det skal lige tilføjes at jeg ikke er særlig hæklekyndig)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  6. marts 2007 at 15:47

  Trine Petry: Tæppet vejer lige i nærheden af 716 gram og er 110 cm langt. Som sagt er det 140 cm bredt med de 297 masker. Hvis det er bredden, kan du jo selv regne lidt på længden.

  Jeg er lidt over halvvejs, så jeg regner med at bruge omkring 1400 gram til hele tæppet. Så er 2 meter langt og dækker Olines seng.

  Kathrine: Jeg håber du orker at starte forfra…

 • Avatar
  Reply
  Kathrine
  6. marts 2007 at 15:22

  Så forstår jeg bedre, at jeg kæmpede sådan i går… Nu er der ikke andet for end at trævle de sølle to rækker op det blev til og så begynde forfra.
  Men det er jo vejen og ikke målet, elle hvordan er det lige…

 • Avatar
  Reply
  Trine Petry
  5. marts 2007 at 16:28

  Hej Liselotte!

  Jeg har nu suppleret mine sølle rester med nyt bomuld, og en veninde har lovet at grave i gemmerne-men hvor meget vejer dit tæppe??/hvor meget skal jeg bruge??(og hvor meget tid,jeg må lede på hylderne efter det også)
  Trine ;o)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  5. marts 2007 at 08:34

  Absolut! ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anne Lindholt Ottosen
  4. marts 2007 at 23:20

  Jeg er enig – det må være grund nok til at købe et marsvin.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  4. marts 2007 at 21:20

  Godt du var vågen, Lea :-)

  Anne, hun kan slet ikke vente, men det er også herligt. Et rigtigt tøsetæppe, så det skal være NU ;-)

  Kan I ikke købe et marsvin så?

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  4. marts 2007 at 21:12

  Jeg kan godt forstå, at Oline venter utålmodigt, det ville jeg også gøre, for det er da det skønneste tæppe!
  Jeg gad godt, men det var altså ikke lyv, da jeg sagde, at her ikke fandtes bomuldsrester…

  Ja okay da, måske lige rester nok til et tæppe til et marsvin, men sådan et har vi altså (heller) ikke :-)

 • Avatar
  Reply
  Lea
  4. marts 2007 at 21:09

  Det var sørme da så lidt! ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)